Nämä lahjakkuudet ällistyttävät − Pystyisitkö sinä samaan?

Nerot, huippu-urheilijat ja taiteilijat saavat ylistystä lahjoistaan, mutta maailmaan mahtuu myös muunlaisia mestareita ja taitajia. Omalaatuisia lahjakkuuksia ovat vaikkapa silmien pullauttelu, sormilla seisominen tai irvistelykuninkuus.

Jokaisella meistä on omat vahvuutensa, mutta harva pystyy samanlaisiin suorituksiin kuin nämä Guinessin maailmanennätyksen saavuttaneet lahjakkuudet.

1. Brittitaikuri Stevie Starr on kunnostautunut keitettyjen munien nielemisessä ja ylen antamisessa. Minuutissa mies nielaisee ja pullauttaa ulos jopa 11 kananmunaa. Starr osaa pulautella myön muun muassa hehkulamppuja, eläviä kultakaloja ja rahaa. Hän osaa niellä myös ilmapallon ja naulan, jolla hän sitten puhkaisee pallon vatsassaan. Taitonsa hänen sanotaan oppineen pikkupoikana lastenkodissa Skotlannissa.

2. Keith Smithin erikoistaito saa silmät kirjaimellisesti putomaan päästä. Yhdysvaltalaismies pystyy pitämään silmänsä ulos pullautettuina 53 sekunnin ajan.

3. Jenkki Andrew Dahl osaa puhaltaa ilmapalloja huimaa tahtia – nenän kautta. Kolmessa minuutissa hän töräyttää täyteen 23 ilmapalloa.

4. Kanadalainen Aaron Caissie pystyy tasapainottelemaan kasvojensa päällä jopa 17 lusikkaa kerralla.

5. Tommy Mattinson vääntelee kasvojaan mitä ihmeellisimpiin ilmeisiin. Kuminaamainen britti on kruunattu irvistelyn maailmanmestariksi jo 12 kertaa, ja hänellä on oma faniklubinsa.

6. Halonhakkuu on saksalaisen Robert Ebnerin erikoisalaa, ja miehen lahjat herättävät takuulla kateutta polttopuita pilkkovassa mökkiläisessä. Ebner humauttaa minuutissa kirveellä halki jopa 70 halkoa, kaikki yhdellä iskulla.

7. Italialainen Elisa Cagnoni röyhtäilee kuuluvammin kuin kukaan nainen maailmassa. Hänen röyhtäyksensä vastaa 107 desibelin äänenvoimakkuudellaan esimerkiksi porakonetta.

8. Australian Boo Chan vatkaa hulavannetta poikkeuksellisen vauhdikkaasti. Tunnin ja 27 minuutin aikana kierroksia ehtii kertyä 10 kilometrin verran.

9. Kiinalainen Zheng Da Zong Yi kykenee seisomaan neljän sormensa varassa reilun 19 sekunnin ajan.

10. Yhdysvaltojen Sheldon Wiley on puolestaan maailman tehokkain baarimikko, sillä hän voi sekoittaa tunnin aikana peräti 1 003 cocktailia. Juomiin hän upottaa erilaisia vodkia, yhteensä jopa 360 eri laatua.

Studio55.fi/Milja Atu

Lähde: Guiness World Records, Wikipedia

Kuvat Getty Images.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja