Näkyykö jo liikaa? Nämä julkkikset joutuivat sensuroinnin kohteiksi liian paljastavien kuvien takia!

Nämä julkkikset paljastivat liikaa Instagramissa. Kuvat sensuroitiin tai tilit poistettiin hetkeksi jopa kokonaan.

Jos sosiaaliseen mediaan julkaistuissa kuvissa vilkkuu liikaa paljasta pintaa, saattaa joutua sensuroinnin kohteeksi tai tili poistetaan mahdollisesti jopa kokonaan! Näin on käynyt muun muassa Madonnalle, Rihannalle ja Kim Kardashianille. Listasimme kuusi julkkista, jotka ovat paljastaneet sosiaalisessa mediassa liikaa itsestään.

Madonna, 58

Yhdysvaltalainen pop-laulaja ja lauluntekijä Madonna julkaisi itsestään rohkean yläosattoman kuvan Instagramissa, joka poistettiin lähestulkoon välittömästi. Laulajatar raivostui tilanteesta ja syytti kanavaa tekopyhäksi. 

– Miksi on ok näyttää peppunsa, mutta ei tissejä? Hukun sosiaalisen median tekopyhyyteen, Madonna kirjoitti.

Kim Kardashian West, 36

Kurvikas Kardashian on aiheuttanut alastonkuvillaan useasti kohua sosiaalisessa mediassa. Hetki sitten kaunotar jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ilman rihman kiertämää mustalla taustalla. Naisen suloja peittivät ainostaan kädet. 

Kendall Jenner, 21

Myös Kardashianin nuorempi sisko, malli ja televisiopersoona Kendall Jenner, tunnetaan rohkeista, lähestulkoon kaiken paljastavista kuvistaan. Nuorukaisen julkaisemassa otoksessa nännin peittää vain pieni x-kirjain. 

Rihanna, 29

Ronskeja kuvia on löytynyt myös laulajatar Rihannan Instagram-tililtä, jonka jälkeen kanava poisti kaunottaren tilin hetkeksi kokonaan. Perusteluna se, että Rihanna oli jakanut liian paljastavia yläosattomia kuvia itsestään. 

James Franco, 39

Liian paljastavat kuvat eivät ole olleet vain naiskaunottarien ongelma. Kun Spider Manista tuttu miesnäyttelijä James Franco vilautteli Instagram-kuvassaan, otos sensuroitiin välittömästi. Miehen julkaiseman kuvan tavoite oli kyseenalaistaa, miksi vain naisten alastomuus aiheuttaa kohua sosiaalisessa mediassa. Näyttelijän kuva leviää edelleen internetissä.

Chelsea Handler, 42

Kun yhdysvaltalainen näyttelijä ja tv-kasvo Chelsea Handler julkaisi itsestään yläosattoman kuvan hevosen selässä vuonna 2014, otos poistettiin saman tien. Handler vastasi kuvan sensurointiin kiivaasti.

– Jos mies julkaisee kuvan, jossa nännit näkyvät, se on ok, mutta jos nainen tekee niin, se ei ole ok. Elämmekö me jollain 1825 luvulla?

Lähde: people.com

Lue myös:

    Uusimmat