Mainos

Näkökulma: Missä menet Joensuun Maila? Mestaruusjunan kyydissä puksuttaa neljä joukkuetta

2:03
Videolla Tulosruudun raportti Hyvinkään Tahkon ja Joensuun Mailan kohtaamisesta.

Superpesiskausi on täydessä käynnissä ja noin kolmannes runkosarjasta on takana. Mestaruustaistosta on tulossa tällä kaudella varsin kiihkeä.

Hallitseva mestari Joensuun Maila on aloittanut kautensa tuloksellisesti tahmeasti. Joensuussa onkin pohdinnan paikka, miten kurssi saadaan käännettyä, ettei ero sarjakärkeen kasva liian suureksi. Joukkuetta on vaivannut pitkin kautta loukkaantumiset, mutta niiden taakse ei voi mennä. Pelissä on ollut myös hieman leimallista, helpot, henkilökohtaiset virheet. Kurssin kääntämisen suhteen katseet kohdistuvat paljolti tähtilukkari Juha Puhtimäkeen.

– Ei saada pelin tasoa sille tasolle, millä sen pitäisi olla. Kyllä me tiedetään, että, kun saadaan ne palaset kohdalleen, niin peli rupeaa paranemaan, Puhtimäki pohtii.

Joensuun kohdalla kotietu pudotuspeleihin alkaa olla jo karkaamassa, mutta JoMa kuuluu silti suurimpiin suosikkeihin Vimpelin Vedon kanssa, aina finaaleihin ja mestariksi asti.

Alkukausi on osoittanut, että Kouvolan Pallonlyöjät ja Sotkamon Jymy lyövät tosissaan kapuloita rattaisiin tänä vuonna mestaruustaistossa. Jokerikorttina ja mahdollisena yllätyshaastajana syksyyn voisin nostaa Hyvinkään Tahkon. Jos Tahko saa sisäpeliinsä napsun verran lisää variaatioita, niin lyönti- ja kotiutusvoimaa sieltä kyllä löytyy.

Kahden kaupasta näyttää olevan tulossa neljän kauppa. Sekös meille sopii.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja