Näkemysero palkasta: Venäläistähti hinnoittelemassa itsensä ulos, NHL-seura harkitsee myymistä – "Meille on tullut jo soittoja hänestä"

Venäläishyökkääjä Nikita Gusevilla ja Vegas Golden Knightsilla on merkittävä ero palkkanäkemyksissä, kertoo The Athletic.

Gusevilla ja Vegasilla on jatkosopimus neuvotteluissa kahden miljoonan dollarin, eli noin 1,7 miljoonan euron näkemysero.

Molemmat osapuolet ovat kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen kannalla, mutta Vegasilla on hieman palkkakaton kanssa vaikeuksia.

Vegasin GM George McPhee kertoi, että venäläistähteä kohtaan on tullut jo kyselyitä.

– Häntä kohtaan on todellakin kiinnostusta, meille on jo tullut soittoja hänestä. Hän on ollut erittäin hyvä kansainvälisellä tasolla ja hän haluaa pelata NHL:ssä.

– Mielestämme Gusev on erittäin hyvä pelaaja. Haluaisimme pitää hänet, mutta jos niin ei käy, katsomme muita vaihtoehtoja, McPhee jatkoi ja viittasi pelaajan mahdolliseen kauppaamiseen. 

Gusev pelasi menneellä kaudella vahvan kauden Pietarin SKA:n riveissä KHL:ssä, sillä 26-vuotias hyökkääjä teki 62 runkosarjanottelussa tehot 17+65=82. Gusev teki KHL-kauden jälkeen NHL-sopimuksen Vegasin kanssa, mutta ei pelannut otteluakaan pudotuspeleissä. 

Toukokuussa pelatuissa MM-kisoissa Gusev jatkoi vahvaa pelaamista ja teki 10 ottelussa 16 tehopistettä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat