Mainos

Katsottu jo miljoonia kertoja! Uskomattomat vauvannukutusvinkit ovat väsyneen vanhemman pelastus

Pään hieromiseen pohjautuvan nukutusvinkin väitetään tehoavan minuutissa. YouTube-videoilla väitetään myös, että otsan sively vasemmalta oikealle nukuttaa vauvan. 

Miksi vanhemmat ovat aina väsyneitä? Yleinen uskomus on, että kun lapsi saapuu taloon, kunnon yöunet ovat pelkkä muisto vain. Lapsen nukahtamista voi kuitenkin vauhdittaa, väittää Goodtoknow-sivusto.

Pään hierominen

Pään hieromiseen pohjautuvan nukutusvinkin väitetään tehoavan minuutissa, vaikka meneillään olisi jotakin jännittävää. Pous nous les Femmes -sivuston Facebookissa jakama vinkki keräsi miljoonia katselukertoja. Harmillista kyllä video on sittemmin kadonnut Facebookista.

Ideana on sivellä hellästi lapsen selkää, kasvoja ja päätä, kunnes tätä alkaa nukuttaa. Nukuttaminen aloitetaan silittelemällä lapsen selkää ylös alas; seuraavaksi siirrytään pään ja poskien silittelyyn, aina päälaelta alas leukaan asti.


Pyyhkäise sammuttaaksesi!

Benjamin Kubotan jakamalla YouTube-videolla väitetään, että lapsen otsan sively vasemmalta oikealle nukuttaa vauvan. Kuvittele, että sammutat puhelintasi!


Jos edellinen vinkki ei toimi, voit kokeilla silittää lapsen otsaa alaspäin suuntautuvilla vedoilla. Nenänpäähän asti ulottuva silitys rauhoittaa vauvan.


Samanlaisia paijausvideoita löytyy useita. Kasvojen, poskien ja otsan silittely tuntuisi tepsivän. Jos sormin silittely ei tuota tulosta, lasta voi sivellä jopa nenäliinalla, vihjaa Nathan Dailo videollaan.


Kuka tietää? Ainakin kannattaa kokeilla! Videoilla ei tosin paljasteta, miten ympäri asuntoa juoksevan, iltavillin nelivuotiaan saa nukahtamaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.