Näitä asioita naiset toivovat sängyssä, mutta eivät uskalla pyytää

Hyvän seksin salaisuus on avoimuus. Toisinaan ujous kuitenkin iskee. Näitä asioita naiset eivät tohdi pyytää kumppaniltaan.

Frisky.com kokosi yhteen asiat, joita naiset eivät kehtaa kysyä kumppaniltaan. Näillä ohjeilla myös mies tietää, kuinka ehdottaa rakkaalleen uusia asioita.

1. Hän haluaa pukeutua seksikkäästi

Naiset eivät pidä seksikkäitä alusvaatteita vain sen tähden, että miehet haluaisivat heitä. Seksikkäiden vaatteiden käyttäminen tuo hyvää oloa myös itselle. Kun nainen tuntee itsensä kauniiksi, hänen halunsa lisääntyvät hurjasti. On siis turhauttavaa, jos mies vetäisee vaatteet pois 30 sekunnissa, eikä osaa arvostaa naisen yritystä. Miehen tulisikin siis muistaa kehua naista, kun hän panostaa kauniisiin vaatteisiin. Voitte tehdä leikistä vielä hauskempaa menemällä yhdessä shoppailemaan kauniita alusvaatteita.

2. Hän haluaa, että painat häntä kurkusta hellävaroin

Tämä ei missään nimessä merkitse rajuja otteita, vaan sitä, että mies ottaa naista kiinni leuan alta hellävaraisesti mutta dominoivasti. Tuhmat leikit voivat tehdä seksistä entistä intensiivisempää. Vaaralliset tai satuttavat otteet ovat kiellettyjä, älä siis paina hänen kurkkuaan tai kurista häntä. Älä käy heti tositoimiin ja hänen kurkkuunsa käsiksi. Näissä tilanteissa luottamus on tärkeää. Jos olette kokeilleet kinkyjä asioita sängyssä aiemmin, voit vihjata, että voisitte kokeilla jotakin uutta , koska hän piti edellisestäkin leikistänne. Jos hän suostuu, aloita kevyesti. Muistakaa myös turvasanan käyttö! "Lopeta" on tehokas ja selkeä tapa sanoa, että enää ei kiinnosta.

3. Hän haluaa tulla kosketelluksi "sieltä"

Peppuun kohdistuva mielenkiinto on herkkää aluetta, sillä osa naisista ei halua että takamusta lähestytään missään tapauksessa. Osa naisista kuitenkin innostuu anaalipuolen asioista todella paljon.

Kukaan nainen ei halua tulla satutetuksi, eikä liata paikkoja, joten muista ehdottomasti kysyä, mitä mieltä nainen on asiasta. Voit aloittaa vihjailemalla ja kysäistä, "voinko koskettaa sinua täältä" tai "oletko ennen kokeillut anaalipuolen juttuja?" Jos nainen epäröi, älä painosta häntä. Ole hellävarainen ja aloita yhdellä sormella. Muista myös kysyä, pitääkö hän siitä mitä olet tekemässä vai ei. Voit tarvita liukuvoidetta.

4. Hän haluaa, että nimittelet häntä sängyssä

Tuhma puhe voi toimia. Monet naiset kokevat loukkauksena lutkaksi nimittelyn, mutta on olemassa niin monia eri haluja kuin on naisiakin. Varmista rakkaaltasi, mitä mieltä hän on seksistisinäkin pidetyistä lausahduksista. Mies voi kysäistä asiaa kuin ohimennen jonkun muun asian yhteydessä. Kannattaa painottaa naiselle, että et pidä häntä oikeasti maksullisena naisena, vaikka häntä sellaiseksi sängyssä kutsuisitkin.

5. Hän haluaa seksilelun mukaan sänkyyn

On hienoa, jos nainen saa orgasmin yhdynnässä. Yhtä hienoa on, jos nainen saa orgasmin vibraattorin kanssa. Miesten ei siis tulisi pitää seksileluja uhkana, vaan ottaa ne mukaan yhteisiin seksileikkeihin. Mies voi tiedustella, haluaisiko kulta ottaa vibraattorinsa mukaan sänkyyn, sillä hän on huomannut, kuinka intensiivisiä hänen orgasminsa seksilelujen kanssa on.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, Deva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja