Nämä erikoisuudet kiihottavat – lue suomalaisten paljastukset!

Miltei puolet Helmen kyselyyn vastanneista paljasti kiihottuvansa täysin normaaleiksi mielletyistä, jokaisen parin sänkykamaritouhuihin kuuluvista asioista, kuten vaikkapa kosketuksista ja katseista. Lue, mistä erikoisuuksista muut vastaajat kertoivat syttyvänsä!

Kuvitelmissa seksiä – vai sittenkin kolmen kimppa? Helmi halusi tietää, millaisia seksuaalisia fantasioita suomalaisilla on.

Helmen kyselyyn vastanneista 45 prosenttia totesi kiihottuvansa perusasioista, kuten vaikkapa kosketuksista, katseista ja tutuista rakasteluasennoista. Loput 55 prosenttia kiihottuivat esimerkiksi vastakkaista sukupuolta edustavan henkilön erikoisista asusteista, tietyistä piirteessä toisen ihmisen vartalossa tai ulkonäössä – tai jostain aivan muusta.

Perusasiat ovat parhaita

Suurin osa vastaajista, 45 prosenttia, kertoi kiihottuvansa täysin normaaleiksi mielletyistä ja perinteisiin petipuuhiin yhdistetyistä asioista, kuten vaikkapa kosketuksesta, yleisimmistä rakasteluasenoista tai oikeanlaisesta katseesta.

"Olen luonteeltani avoin ja kokeilunhaluinen, myös seksiin liittyvissä asioissa. Itsetutkiskelua on tehty ja tavallaan olin vähän pettynytkin, että tajusin olevani hetero, jota kiinnostaa perinteinen lähetyssaarnaaja-asento. Olisi kivaa, jos olisi joku erityinen fetissi, mistä haaveilla ja ehkäpä jopa päästä toteuttamaan. Tämän takia osaan hyväksyä muiden seksuaaliset "outoudet" paljon helpommin. Sitä vain pitää oppia tunnistamaan ja hyväksymään omat halunsa ja opetella tuntemaan itsensä."

"Katse ja kevyt kosketus saattavat riittää. Hieronta on takuuvarma juttu, kuten myös siisti, mutta jonkin verran rohkea eroottinen elokuva. Oma pukeutuminen mekkoon tai hameeseen ja miehen tyylikkäät vaatteet tuovat sähköä!"

Nämä erikoisuudet kiihottivat lukijoita

21 prosenttia vastaajista kertoi kiihottuvansa normaalien asioiden sijaan tai lisäksi jostain eroottiseksi mieltämästään erikoisuudesta. Listalle pääsivät niin erilaiset tuoksut, fantasiat kuin käyttäytyminenkin.

"Ihanin fantasiani on kimppaseksi vaimoni ja toisen miehen kanssa. Jo ajatus siitä saa minut kiihottumaan alle sekunnissa!"

"Kiihotun ajatuksesta, että tekisimme kaikkea tuhmaa julkisella paikalla, jossa olisi suuri kiinnijäämisen riski."

"Bussin tärinä ja liikevoiman vetäisy – samalla puristetaan reisiä yhteen. Myös keskiaikaisiin asuihin pukeutuneet ritarit, varkaat ynnä muut kiihottavat."

"Kiihotun ajatuksesta, että saisin katsoa vierestä, kun mieheni puuhastelee toisen naisen kanssa niin, että kummatkin nauttisivat siitä."

"Kiihotun, kun minua komennellaan. Olen itse "normaalielämässä" pomottajatyyppi, ja usein päätän, mitä tehdään, mihin mennään jne. Jos joku yhtäkkiä käskeekin minun esimerkiksi olla hiljaa ja päättää, mitä tehdään, kiihotun välittömästi."

"Kiihotun, kun mieheni heittää minut sängylle ja toteaa, että tänään tehdään niin kuin hän sanoo! Hieman aggressiivisuutta ja dominointia, se on oikea resepti minulle."


"Jostain syystä minua kiihottavat suunnattomasti – mutta vain ajatuksen tasolla – rumat, epäsiistit ja lihavat vanhat äijät. Itse olen 26-vuotias. Moni fantasiani liittyy heihin, vaikka todellisuudessa tuskin pystyisin seksiä heidän kanssaan harrastamaan. Outoa?"

"Kiihotun aivan suunnattomasti, kun mies avaa tai laittaa vyönsä kiinni – etenkin, jos vyö on nahkaa. Siinä on vain jotain käsittämättömän seksikästä, oli mies sitten juuri käynyt puskakusella tai vetämässä kuteita niskaansa, tai mikä parasta, ottamassa niitä pois. Myös miehet, jotka taitavat hyvin matematiikkaa tai fysiikan kaavoja vetävät puoleensa. Sairaalloisessa älykkyydessä on jotakin mielettömän vetoavaa."

"Tuoksu ehdottomasti. Jos mies tuoksuu oikein hyvälle partavedelle, niin jalat lähtevät alta ja sukat pyörivät."

Korkokenkiä ja ihonmyötäisiä asuja

19 prosenttia vastaajista kertoi kiihottuvansa asusteita, kuten esimerkiksi nahkavaatteista tai maiharityylisistä, nyöritettävistä kengistä. Erityisesti naisten suosimat korkokengät koettiin eroottisiksi, kuten myös normaalimmat vaatevaraston kappaleet: vartaloa myötäilevät housut ja minihame.

"Korkkarit kiihottavat jollain tavalla. Mitä korkeampi korko, sitä enemmän kiihotus kasvaa."

"Tiukka lateksiasu naisen päällä on niin upea näky, että sitä ei voi vastustaa."

"Saumalliset sukat tai saumalliset stay-up-sukat. Sukan sauma korostaa naisen säären muotoja seksikkäästi alhaalta ylös asti."

Kämmenet ja kaula kiihottavat

Vastaajista 15 prosenttia kertoi kiihottuvansa jostain alueesta toisen ihmisen vartalossa. Esimerkiksi miehiset, isot kädet veivät jalat alta, kuten myös naispuolisen henkilön siro ja taivutettu kaula. Osa vastaajista painotti perinteikkäästi kiihottuvansa oman kultansa ominaisuuksista – oli kyseessä sitten lihaksisto tai katse.

"Toisen naisen kaula on seksikästä katseltavaa. Varsinkin, jos nainen taivuttaa päätään, jolloin kaulaan muodostuvat erilaiset varjot."

"Minulla on ilmeisesti jonkinlainen multifetissi kaikista kultani ominaisuuksista. Mieheni jokainen lihas, etenkin hauis- ja rintalihakset saavat minut huokailemaan. Kun huomaan tilaisuuden tulleen, en voi olla hiplailematta niitä. Ja peppulihakset... Voih! Huuletkin ovat jotain mahdotonta. Mmmmm. Ja entäpä sitten silmät? Kiltit ja lempeät, mutta toisaalta niin viettelevät. Itse asiassa kaikki miehessäni saa minut villiksi!"

"Kiihotun erityisen paljon miesten kämmenistä ja sormista. Kun saan puristaa ja koskea miehen käsiä, menen aivan sekaisin!"

"Miehen hieman pidempi katse ja hänen sielun peilistään kertovat eleet, kuten laajentuneet pupillit. Kohta lähtee jalat alta!"

"Pitkä ja kaunis kaula. Julkkiksista esimerkiksi SophiaLorenilla ja AudreyHepburnilla on kauneimmat kaulat. Rakastan sitä tunnetta, kun kaulaani suudellaan, tai jos mies osaa koskettaa sitä hiuksista ja niskasta solisluihin saakka juuri oikealla tavalla. Ihanaa on myös koskettaa ja suudella toisen niskaa, kaulaa ja hellästi näykkäistä korvista alaspäin siirtyen."


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja