Mainos

Näitä asioita mies pelkää ensitreffeillä!

Myös miehet stressaavat ja hermoilevat ensimmäisiä treffejänne. Asiantuntijat paljastavat, mitkä asiat ensitreffeillä saavat miehen erityisesti hermoilemaan!

Luulitko, että vain naiset stressaavat ensitreffeistä? Myös miehillä on pelkoja, jotka eivät ehkä päälle päin näy. Lue Cosmopolitanin lista!

Hän pelkää: Et ole sellainen, kun mies on toivonut

Jokainen nainen on joutunut kokemaan yleisen treffirumban: treffit menivät täydellisesti, mutta mies ei soita. Yleensä ilmiö johtuu siitä, että nainen ei ollutkaan sellainen, mitä mies odotti.

Mitä voit tehdä: Parisuhdeasiantuntija Steve Nakamoto vertaa treffeillä käymistä shoppailuun: ethän sinäkään halua viedä kotiin vaatetta, joka ei ole sitä mitä luvattiin? Älä siis esitä jotakin, mitä et ole, vaan ole juuri se nainen, johon hän alun perin ihastui! Hyvä tapa onnistua treffeillä on kertoa omia elämäntarinoita.

– Tarinat tekevät keskustelustanne aidon, sillä jaatte keskenänne aitoja tapahtumia, Nakamoto toteaa.

Hän pelkää: Olet kiinnostunut myös muista

Mies stressaa ensimmäisiä treffejä sen takia, että hänellä on valtavat paineet hurmata nainen. Hän hermoilee mahdollisista kilpailijoista, jotka voivat varastaa naisen huomion.

Mitä voit tehdä: Jos tapaatte paikassa, jossa tapaa muita ihmisiä, huomiosi lähtee varmasti harhailemaan jossain vaiheessa iltaa. Paras tapa osoittaa kiinnostusta on kommentoida miehen sanoja. Tee myös lisäkysymyksiä, jotta mies varmasti tietää, että kuuntelet vain häntä.

– Samalla osoitat, että mies tekee sinuun lähtemättömän vaikutuksen, Nakamoto vakuuttaa.

Hän pelkää: Koskettavansa liian aikaisin

Miehet pelkäävät ottaa fyysistä kontaktia naiseen ensimmäistä kertaa, vaikka se tarkoittaisikin vain yksinkertaista kosketusta. Hän haluaa ehdottomasti viestittää haluavansa suudella naista, mutta ei halua vaikuttaa liian tunkeilevalta.

Mitä voit tehdä: Jos aistit, että mies pelkää ottaa sinuun kontaktia, viestitä hänelle, että kosketus ei haittaa sinua, neuvoo tohtori Paul Dobransky. Jos olet rohkea, voit tehdä aloitteen myös itse.

Hän pelkää: Et halua lähteä toisille treffeille

Mies miettii jo jälkiruokaa tilatessaan, haluaako nainen nähdä hänet uudestaan seuraavana lauantaina. Epävarmuus ja stressi saavat miehen pohtimaan, onko hän tehnyt naiseen vaikutuksen.

Mitä voit tehdä: Jos mies ei tunnu kiinnostavalta, sinun ei tarvitse yrittää pönkittää miehen egoa. Jos haluat jatkaa seuraaville treffeille, vihjaa siitä!

– Mainitse nimeltä ravintola, johon haluaisit mennä tai sano, että teidän pitäisi katsoa yhdessä joku elokuva, Nakamoto neuvoo.

Näin osoitat miehelle, että haluat tavata hänet uudestaan, mutta jätät kysymisen miehen huoleksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.