Näitä asioita miehet vihaavat naisissa

Naiset ovat kauniita ja naiset ovat upeita. Silti naisissa on joitain yhteisiä piirteitä, jotka tekevät miehet hulluiksi. Jos et siis halua karkottaa ihailijaasi, pidä mielessä muutama asia, joita miehet eivät naisissaan siedä.

Miehesi saattaa vaikuttaa rennolta ja rempseältä, mutta todellisuudessa hän kihisee kiukusta, kun teet jotain niin kovin naisellista, mutta hänen mielestään myös niin kovin ärsyttävää. Nainen, älä siis sorru näihin asioihin – ainakaan miehesi nähden!

Liian korkeat korot

Voisi luulla, että miehet ihailevat naista korkeissa koroissaan. Näin ei kuitenkaan aina ole. Moni mies pysyttelee erossa korkkareita käyttävistä naisista, sillä he ajattelevat heidän olevan liian pinnallisia. Lyhyelle miehelle pitkä nainen voi myös aiheuttaa pituuskompleksin.

Käytät liikaa aikaa kylpyhuoneessa

Miehesi mielestä 45 minuuttia suihkuun on yksinkertaisesti liikaa. Sinun odottamisesi on yksi ärsyttävimmistä asioista, koska mieheen verrattuna käytät kolminkertaisen ajan suihkuhommiin. Älä siis tuhlaa kylppärissä enempää kuin 15 minuuttia, ainakaan jos hän laskee sekunteja oven toisella puolella.

Syödessä metelöinti

Älä röyhtäile tai kilkattele lusikkaa lautasta vasten. Yllättävää kyllä, se voi olla kumppanisi mielestä erittäin ärsyttävä piirre sinussa.

Tukkatyylin vaihtaminen

Hän alkoi seurustella kanssasi, kun sinulla oli vaaleat, pitkät hiukset. Kun kampaajakäynnin jälkeen esittelet hänelle punaista polkkatukkaasi, älä ihmettele, jos hän ei hihkukaan innosta. Yksi varmimmista tavoista menettää miehen mielenkiinto on vaihtaa tukkatyyliä, josta hän piti.

Nalkutus

Tämä ei varmasti tule yllätyksenä. Naiset nalkuttavat ja miehet vihaavat sitä. Erityistä ärsytystä aiheuttaa se, jos miehen tekemästä virheestä muistutetaan jatkuvasti.

Menneisyyden salailu

Ei ehkä ole hyvä idea kertoa miehelle villeistä sinkkuvuosistaan, mutta muista, että jos mies saa tietää sinusta jotain, mitä et ole itse jakanut hänen kanssaan, siitä voi tulla sanomista. Ennen kuin siis jätät kertomatta jonkun asian menneisyydestäsi, mieti, voiko hän saada sen muualta tietoonsa.

Mielialanvaihtelut

Naisten mielialat vaihtelevat ja piste. Sille ei voi mitään. Mutta liika on aina liikaa. Jos olet yhtenä hetkenä iloinen ja toisena kyynelten partaalla, miehesi tuntee avuttomuutta. Kerro siis hänellekin, mikä mielialanvaihtelut aiheuttaa.

Höpöttely

Jotkut naiset puhuvat jatkuvasti, mutta eivät kuuntele laisinkaan. Miehet eivät siedä sitä, jos nainen kertoo ummet ja lammet omasta elämästään, mutta eivät koskaan kysy mieheltä mitään.

Miesten kuuluu maksaa -asenne

Jotkut naiset olettavat, että on miesten tehtävä maksaa aina vaikkapa ravintolalasku. Vaikka miehet olisivatkin periaatteessa samaa mieltä, he eivät siedä sellaista asennetta naiselta. He eivät siis harkitsekaan pitkäaikaista suhdetta tällaisen naisen kanssa.

Kiroilu

Miehet kiroilevat milloin ja missä vaan. Heidän korviinsa ei kuitenkaan kuulosta hyvältä, kun nainen tekee samaa. He saattavat jopa arvostella persoonaasi kiroilun perusteella!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja