Nämä tavat Facebookissa karkottavat miehen

Facebook on suurimmalle osalle meistä jo osa arkea, ja profiilimme kertoo meistä enemmän kuin tuhat sanaa. Lue, mitkä tavat Facebookissa saavat miehen juoksemaan karkuun.

Jos mies ei ole ennen treffejä tarkistanut Facebook-profiiliasi, tarkistaa hän sen viimeistään treffien jälkeen. Profiilimme kertoo meistä lähes kaiken. Ulkonäön, koulutuksen ja harrastusten lisäksi se kertoo kiinnostuksemme kohteet, sosiaalisen statuksemme, sekä sen miten me käyttäydymme.

Haukut entistä kumppaniasi

Kukaan ei voi sietää ihmistä, joka jollain tavoin sabotoi tai mustamaalaa entistä kumppaniaan. Sellainen käytös kertoo vain katkeruudesta. Ikävät kommentit, jotka liittyvät entiseen suhteeseesi tai kumppaniisi, on parasta jättää julkaisematta. Miehiä ei kiinnosta katkera nainen, joka on jumittunut menneisyyteensä.

Yliposeeraaminen

Jos profiilisi on täynnä lähikuvia, joissa poseeraat huulet mutrussa – muka seksikkäästi – voit olla varma, että houkuttelet vain tietynlaisia miehiä. Yliposeeraaminen kertoo miesten mielestä siitä, että nainen yrittää liikaa, on huomionhakuinen ja kaiken lisäksi mauton. Kun seuraavan kerran julkaiset itsestäsi kuvia sosiaalisessa mediassa, mieti tarkkaan millaista kuvaa haluat itsestäsi antaa.

Jatkuva päivittäminen

Facebookissa on kiva jakaa asioita, mutta tarvitseeko ihan kaikkea jakaa, ja vielä monta kertaa päivässä. Kun mies näkee statuspäivitystesi määrän, hän luultavasti miettii, että olet hyvin huomionhakuinen tai sitten sinulla ei ole elämää. Kaikkien tekemistensä jakaminen julkisesti voi myös viestiä siitä, ettei yksityisyys merkitse sinulle mitään.

"Tykkäät" kaikesta

Miestä kiinnostaa varmasti millaista musiikkia kuuntelet tai mitä kirjoja luet. Jos kuitenkin tykkäystesi listalla on lukematon määrä ihmisiä, sivustoja, bändejä ja vaatemerkkejä, voi hän kuvitella, että haet hyväksyntää ja vaihdat mielipiteitäsi sen mukaan mistä muutkin tykkäävät.

Kavereiden määrä

729 ystävää? Verkostoa on toki hyvä luoda, mutta jos kaverilistallesi päätyy naapurin kissa ja kaikki baarituttavasi, voi se kertoa siitä, että mittaat omaa arvoasi kaverimäärän perusteella. Mies voi myös kuvitella, että seuraat kaiken aikaa muiden ihmisten elämää, koska sinulla ei ole omaa.

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja