TOP 5: Nämä ovat miesten törkeimmät tavat

Miehet menivät itseensä ja pohtivat, mitkä ovat heidän ärsyttävimmät ja kaameimmat tapansa.

Askmen-sivuston rohkeat herrasmiehet pohtivat omia heikkouksiaan ja paljastivat ärsyttävimmät tapansa ja maneerinsa, jotka seuraavat heitä arjessa ja juhlassa. Viisi parhainta – toisin sanoen kaameinta – tapaa listattiin. Tunnistatko sinä miehisessä seurassa tällaisia piirteitä?

1. Katala Facebook-käyttäytyminen

Yllättäen yksi miehen ärsyttävimmästä tavoista liittyy Facebookissa lirkutteluun. Miehet saattavat pelata likaista peliä sosiaalisessa mediassa, laskelmoiden.

Esimerkiksi yksi keino herättää vastakkaisessa sukupuolessa huomiota on otattaa ryhmäkuva, jossa pääjehu erottuu edukseen joukosta (= hanki siis rumia, epäviehättäviä ystäviä?)

Tällainen mies pyytää kaverikseen lähes kenet tahansa mielenkiintoisen oloisen naisen, mutta mieluummin toiselta paikkakunnalta. Miksi? Jos mies kutsuu pienen sosiaalisessa mediassa kanssakäymisen jälkeen naisen käymään luonaan, nainen todennäköisesti jää viettämään yötä miehen luokse. Välimatka on kuitenkin mainio tapa olla näkemättä naista uudelleen, vedoten kiireisiin ja aikatauluihin – ja nämä kiireet tulevat siitä, että mies on sopinut jo uuden naisen kanssa tärskyt.

2. Päälle puhuminen

Tiedäthän sen tyypin, jolla on pakkomielteisesti tarve puhua päälle kuin Putouksen Leena Hefner o.s. Herppeenluoma? Myös miehet paljastivat, että heillä oli tapana suoltaa sanoja toisten sanojen päälle varsinkin silloin, kun toinen kertoo tarinaa hurjista nuoruusvuosistaan, kalareissuistaan tai viikonloppuna koetuista kosteista juhlista – mies haluaa kertoa oman samankaltaisen tarinan, mutta vain paremmin ja värikkäämmin.

3. Nimimuisti pätkii

Yksi ikävä piirre varsinkin miehelle itselleen on unohtaa nimet jo heti ensikättelyssä – kirjaimellisesti. Varsinkin työelämässä nimien muistamattomuus on noloa. Miksi nimi unohtuu? Jos mies tapaa kiinnostavan naisen, häntä saattaa jännittää mennä hänen tykönsä juttelemaan. Kun pari sanaa on ensin vaihdettu, nimet ääneen kerrottu ja keskustelu jatkuu, saattaa mies huomata unohtaneensa naisen nimen siinä hötäkässä. Eikä siinä vaiheessa kehtaa enää kysäistä uudelleen, mitä nimeä neito kantoikaan. Vinkki, vinkki: Utele onko nainen Facebookissa ja millä sukunimellä hänet löytääkään. (Älä kuitenkaan hyödynnä kohtaa 1.)

4. Iskijä

Ruoho on aina aidan takana vihreämpää? Hyvin ikävä piirre miehessä on tarve iskeä kavereittensa tyttöystäviä tai ihastuksen kohteita. Tämä tapa johtanee juurensa siitä, ettei mies koe sinkkutytöissä olevan hänelle tarpeeksi haastetta. Tämä tietenkin syö ystävyyttä, kun tällainen mies lähettelee salaa tytölle tekstiviestejä tai jututtaa häntä Facebookissa ystävänsä selän takana.

5. Ivaaminen

Kärsivällisyyden puute on varmasti monen synti. Kun mies turhautuu tai hermostuu, sanainen arkku avautuu ja ivalliset kommentit lentävät ilmaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän itse olisi täydellinen tai ettei itse tekisi koskaan virheitä: muiden virheet vain ärsyttävät enemmän!


Mikä on mielestäsi miehen ärsyttävin tapa tai piirre? Kommentoi!



Lähde: askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja