Näitä asioita ajatellaan kesken seksin

Seksin aikana ajatukset saattavat olla jossain aivan muualla kuin intiimissä hetkessä kumppanin kanssa.

Yourtango-sivusto kokosi yhteen aihepiirejä, joissa ajatukset harhailevat helposti kesken seksin.

Ulkonäkö

Huoli siitä miltä näyttää täyttää useiden mielet kesken seksin. Oman ulkonäön murehtiminen tai seksikumppanin vartalon tarkkailu saattaa viedä ajatukset kauaskin itse intiimistä hetkestä.

Hajut

Myös tuoksut ja hajut vaikuttavat helposti seksikokemukseen. Epämiellyttävä haju kesken seksin saattaa vaikuttaa hyvinkin negatiivisesti siihen, millaisena koettua seksisessiota pitää.

Omat mieltymykset

Kumppania saattaa olla hyvinkin vaikea ohjailla kesken seksin toimimaan omien mieltymysten mukaan, jos ei avaa suutaan rohkeasti. Ajatukset saattavat lipua toisen ohjailuun hiljaisten vihjeiden avulla.

Kumppanin toimiessa kesken seksin epämiellyttävällä tavalla pilaa helposti tunnelman. On kuitenkin tärkeää muistaa, ettei kumppani voi tietää, mistä toinen pitää, jos ei asioita ilmaise selkeästi.

Huipentuma

Orgasmin odottaminen vähentää helposti seksistä saatua nautintoa. Jos on epävarma siitä, saavuttaako seksin aikana hekuman huipun, saattavat ajatukset jumittaa orgasmissa koko seksisession ajan, vaikka olisi syytä keskittyä itse nautintoon.

Myös jatkuva jarruttelu orgasmin kanssa saa ajatukset helposti muualle. Jos tuntuu jatkuvasti siltä, että hekuman huippu osuu omalle kohdalle liian aikaisin, on vaikeaa elää hetkessä.

Valmius

Erektion heikkeneminen miehillä ja kosteuden puute naisilla pyörivät ajatuksissa myös seksin aikana. Huoli siitä, että oma kroppa toimii toivotulla tavalla, vie helposti ajatukset intiimistä hetkestä aivan uusiin ulottuvuuksiin.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja