Mainos

Naisten kirkuminen lopetti grilli-pahoinpitelyn - tekijä iski uudestaan

Oulun poliisi pyytää havaintoja kahdesta vappuna sattuneesta vakavammasta pahoinpitelystä.

Ensimmäisessä tapauksessa hieman yli 60 -vuotias mies joutui tuntemattoman miehen pahoinpitelemäksi Höyhtyän grillillä 1. toukokuuta. Tuntematon mies oli lähtenyt ohittamaan jonoa, jolloin asianomistaja oli huomauttanut hänelle etuilusta.

Mies oli palannut takaisin ja lyönyt mitään sanomatta useita kertoja iäkkäämpää miestä nyrkillä kasvoihin. Epäilty oli jatkanut pahoinpitelyä vielä potkimalla miestä tämän kaaduttua maahan. Paikalla olleet nuoret naiset olivat alkaneet kirkua, jolloin mies oli lopettanut potkimisen.

Pahoinpitelyn kohteeksi joutunut mies oli noussut ylös ja lähtenyt ulos grillistä. Hän oli kävellyt n. 0,5 km kotiaan kohti, kun takaa tullut mies oli työntänyt hänet syvään ojaan. Asianomistaja oli ehtinyt havaita, että hänet ojaan työntänyt mies oli sama, joka oli aiemmin pahoinpidellyt häntä grillillä.

Asianomistaja oli päässyt ylös ojasta ja kävellyt kotiinsa, josta hänet oli viety ambulanssilla OYS:n päivystykseen. Miehelle oli tullut runsaasti vammoja koko pään alueelle sekä eri puolille kehoa. Tapahtuman nähneitä nuoria naisia ym. asiasta tietäviä henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tuntematon löi kasvoihin

34 -vuotias oululaismies puolestaan joutui pahoinpitelyn kohteeksi Oulun keskustassa Koulukadun ja Hallituskadun risteyksessä pe 1.5.2009 klo 1.00. Tuntematon mies oli sanonut hänelle ”fuck you” ja lyönyt nyrkillä kasvoihin.

Asianomistaja oli kaatunut ja menettänyt tajuntansa. Tekijä oli poistunut paikalta.

Epäilty on noin 190 cm pitkä ja hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset. Yllään miehellä oli vihreä takki ja vihreä lippalakki.

Asianomistaja vietiin ambulanssilla OYS:iin, jossa todettiin mm. silmänympäryksen vaurioituneen.

Tapahtumia nähneitä tai tapauksista jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin puh. 071 876 5939.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.