Mainos

Naista ei päästetty huvipuistoon liian paljastavan paidan vuoksi – sama vaate hyväksyttiin miehen päällä

Naista ei päästetty huvipuistoon rintoja korostavan paidan vuoksi. Sama paita hyväksyttiin kuitenkin miehen päälle puettuna.

Yhdysvaltalainen Bina Ramesh ja hänen ystävänsä olivat päättäneet juhlia naisen syntymäpäivää huvipuistossa. Mukavalta kuulostanut suunnitelma sai kuitenkin tylyn lopun, kun syntymäpäiväsankari käännytettiin Six Flags -huvipuiston portilta hänen vaatetuksensa vuoksi. Vartijan mukaan naisen avoin paita oli huvipuiston sääntöjen vastainen.

Naisvartija oli päästänyt Rameshin aiemmin päivällä sisään samassa paidassa, mutta huvipuistoalueelle palaaminen ei vuorossa olleen miesvartijan mukaan ollut enää soveliasta.

– Nyt yhtäkkiä säännöt muuttuivat, kun miesvartija kiinnitti huomiota rintamukseeni, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen ryhtyi kritisoimaan vartijan päätöstä, kun eräs hänen ystävistään huomasi avonaiseen paitaan pukeutuneen miehen astelevan sisään huvipuistoalueelle.

– Se on eri asia. Hän on poika, eikä hänellä ole rintoja, vartija totesi.

Huvipuisto haluaa pitää alueen perheystävällisenä

Asiasta suuttuneena nainen sai nerokkaan idean. Ramesh ja hänen miespuolinen ystävänsä palasivat autolle ja vaihtoivat paitoja keskenään. Vaihdon jälkeen he palasivat portille, eikä yksikään vartija kiinnittänyt heihin minkäänlaista huomiota.

Puistoon päästyään he vaihtoivat paidat takaisin ja ryhtyivät nauttimaan hauskasta päivästään. Asia jäi kuitenkin vaivaamaan naisen mieltä, sillä hän tunsi hämmennystä ja häpeää vartijan käytöksestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ramesh julkaisikin kertomuksen tapahtuneesta Facebookissa ja Twitterissä muuttaakseen sääntöjä tasa-arvoisempaan suuntaan.

– Pojat voivat pukeutua, miten haluavat, mutta tyttöjä rajoitetaan näyttämästä naisellista puoltaan.

– Se, mitä he tekivät minulle, oli epäoikeudenmukaista. He saivat minut tuntemaan itseni huonommaksi ihmiseksi, koska en saanut pukeutua samalla tavalla kuin miehet, Ramesh kertoo.

Huvipuisto vastasi myöhemmin olevansa pahoillaan tapahtuneen aiheuttamasta harmista. He kertovat pukeutumissääntöjen johtuvan siitä, että huvipuisto halutaan pitää perheystävällisenä alueena. 

Video: Miltä näyttää huvipuistolaitteen kyydissä? 

3:27

Lähde: Seventeen 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.