Naisleijonien tähtipelaaja loukkaantui vaarallisessa tilanteessa, luistin viilsi verisesti jalkoväliin– "Menin paniikkiin"

Naisleijonien ja Luleån tähtipelaaja Ronja Savolainen koki kauhunhetkiä viikonloppuna, kun vastustajan luistin viilsi hänen jalkaansa.

Ikävä loukkaantuminen sattui viikonloppuna AIK:ta vastaan pelatussa ottelussa, kun vastustajan luistin viilsi Savolaista vaarallisesti jalkojen välistä. Kipu oli voimakasta ja Savolainen joutui jättämään kaukalon välittömästi.

– Siitä tuli paljon verta. Se oli outo tilanne. Sain luistimen jalkojeni väliin ja tunsin heti, että jokin on pielessä. Kun menin pukukoppiin, tunsin vuotavani verta. Kun näin, kuinka paljon vuodan verta, menin paniikkiin, Savolainen toteaa ruotsalaiselle NSD:lle Aftonbladetin mukaan.

22-vuotias Savolainen ehti jo pelätä veren määrästä päätellen, että luistin olisi osunut valtimoon. Lääkärin sanat toivat mukanaan kuitenkin helpotuksen.

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että viilto oli tullut nivuseen, mutta onneksi niin ei ollut. Ensiavussa lääkäri selitti minulle, ettei ollut suurta vaaraa ja selviän vain muutamalla tikillä, Savolainen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja