Naiset paljastivat Twitterissä, kuinka usein pesevät rintaliivinsä – ei ihan suositusten mukaista: "En kerran pessyt rintaliivejäni kahteen kuukauteen"

Useat Twitter-käyttäjät ovat paljastaneet pesevänsä rintaliivinsä jopa yli kuukauden välein.

Sosiaalisessa mediassa on tehty monia oivalluksia rintaliivien käytön suhteen. Aikaisemmin Twitter-käyttäjät ovat muun muassa yllättyneet, että he ovatkin aina laittaneet rintaliivit ylleen väärin. Nyt yhteisöpalvelussa kuitenkin ihmetyttää se, kuinka usein rintaliivit pitäisi todellisuudessa pestä.

Monet Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta jopa järkyttyneitä, ja paljastaneet, kuinka usein he todellisuudessa vaihtavat rintaliivinsä. Osalla pesemistiheyteen vaikuttaa se, ettei heillä todellisuudessa ole kuin yhdet täydellisesti sopivat rintsikat, jolloin niistä ei luovu mielellään liian usein pyykinpesun ajaksi.

"En ole pessyt rintaliivejäni kuukauteen"

Keskustelu alkoi, kun YouTube-tähti Shane Dawson kertoi käyttäneensä samaa t-paitaa kahden viikon ajan. Useat ihmiset paljastivat keskustelussa, että tekivät samaa rintaliiviensä kanssa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Peset sitä useammin kuin minä pesen rintaliivejäni, eräs käyttäjä twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En kerran pessyt rintaliivejäni kahteen kuukauteen, koska ne olivat ainoat, jotka sopivat minulle, toinen paljastaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole kirjaimellisesti pessyt rintaliivejäni kahteen kuukauteen, kolmas kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole käynyt suihkussa viikkoon, olen käyttänyt samoja farkkuja kolme viikkoa, en ole pessyt rintaliivejäni kuukauteen. Elän elämääni täysillä.

"Kuinka usein peset rintaliivisi?"

Aiheeseen tarttui myös brittiläinen kauneusbloggaaja Haley Hall, joka pisti pystyyn gallupin seuraajilleen kysyen heidän pyykinpesutottumuksistaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Keskustelu rintaliivien pesemisestä on saanut minut säikähtämään. Kerro minulle, kuinka usein peset rintaliivisi?

342 ihmistä vastasi kyselyyn, ja vastanneista yli puolet kertoi pesevänsä rintaliivinsä 3–4 käyttökerran jälkeen, eli hiukan suosituksia harvemmin. 27 prosenttia kertoi pesevänsä rintaliivinsä muutaman viikon välein, 10 prosenttia jokaisen käyttökerran jälkeen ja toiset 10 prosenttia yli kuukauden välein.

Lähteet: Daily Mail, NZHerald, Twitter

***


Lue myös:

    Uusimmat