Naiset paljastavat uutuuskirjassa – tällainen Hjallis Harkimo todella on: ”Hän haluaa liehitellä naisia myös todistaakseen itselleen jotain”

Vieraina Hjallis Harkimo ja Mikael Jungner 10:11
Hjallis Harkimo ja Mikael Jugner Vappu ja Marja Livessä.

Hjallis Harkimon tuntevat naiset kuvailevat häntä sinnikkääksi ja viehättäväksi, mutta myös äkkipikaiseksi.

Toimittaja Marko Lempisen uutuuskirja Harkimo: Tarina likaisesta Harrysta (Otava) kertoo liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimon tarinan. Kirjassa on haastateltu useita Harkimon tuntevia naisia, jotka kertovat, millainen Harkimo on naissuhteissaan. Lähes kaikki naiset esiintyvät kirjassa nimettöminä.

– Intiimeissä hetkissä huomaa, että Hjalliksella on pohjimmiltaan hyvä sydän. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että hänen persoonansa on ainakin tältä osin jäänyt osin kesken. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen, ja näkisin, että hän haluaa liehitellä naisia myös todistaakseen itselleen jotain, eräs Hjalliksen hyvin tunteva nainen sanoo kirjassa.

Naisten mukaan Harkimo lähestyy naisia hyvin sinnikkäästi tekstiviestein ja puheluin, eikä pakkien saaminen hidasta häntä. Haastatellut kertovat Harkimon olevan määrätietoinen ja pitävän huolta naisystävistään. Hän myös näyttää tunteensa poikkeuksellisella antaumuksella.

Toinen Harkimon kanssa läheisesti tekemisissä ollut nainen kertoo kirjassa, että Harkimo osaa olla viesteissään ja puheissaan hämmästyttävän viehättävä ja vakuuttava.

– Hjallis on loistava keskustelija. Hän pystyy puhumaan yhtä lailla pörssikursseista, politiikasta kuin sisustamisesta. Hän saa naiset innostumaan ja tuntemaan itsensä tärkeiksi, hän sanoo.

– Toisaalta Hjallis on äkkipikainen luonne, joka osaa satuttaa sanoillaan. Hänessä on myös mustasukkaisia piirteitä.

Kirjan mukaan Hjallis Harkimon entinen vaimo Leena Harkimo on antanut anteeksi entisen puolisonsa käytöksen aiheuttamat hankaluudet ja suhtautuu nykyään Hjallikseen monien mielestä hieman äidillisesti.

– Hjallis on hyvin herkkä. Hänellä on suuri sydän, Leena Harkimo sanoo.

– Hän jakaa ihmiset ja heidän mielipiteensä, joko hänestä pidetään tai ei pidetä.

Hjallis Harkimoa ei ole haastateltu kirjaa varten eikä hän ole ollut mukana sen tekemisessä. Harkimo on ehdolla kevään eduskuntavaaleissa Liike Nytin ehdokkaana.

Lue myös:

    Uusimmat