Naiset kuvailevat: Tältä seksi miehen kanssa tuntuu

8:10

Miltä yhdyntä tuntuu naisista?

Yllä olevalla videolla pohditaan naisen orgasmia.

Aiemmin olemme kertoneet, miltä orgasmi tuntuu naisista, mutta millaisia ajatuksia itse yhdyntä naisissa herättää? Heteronaiset paljastivat Metro-sivustolle, miltä seksi miehen kanssa tuntuu heidän mielestään.

"Ensin tunnet painetta, ja sitten se tuntuu lämpimämmältä ja lämpimämmältä, kun penis menee edestakaisin. Pääasiassa tunnet täyttymystä ja lämpöä."
– Heather, 24

"Kun olen sillä tuulella, se tuo sellaista nautintoa, johon mikään muu ei pysty. Jos olen erityisen kiimainen, enkä ole harrastanut seksiä aikoihin, se tuntuu kuin raapisi voimakasta kutinaa, johon mikään muu ei pysty. Siitä huolimatta se ei ole suosikkini seksuaalisista teoista – yleensä pidän paljon enemmän suuseksistä."
– Sammi, 20

"Se on kuin löytäisi oikean avaimen oveen – avaten oven nautintoon."
– Laura, 24

"Jos on väärä tai huono kulma tai (työnnetään) liian syvään/kovaa, tuntuu kuin sisuskaluja puukotettaisiin."
– Kim, 28

"Se on yksi suosikkituntemuksistani maailmassa. Se tuntuu siltä kuin täyttyisi hitaasti jollain, joka luo suunnattoman nautinnon, kihelmöinnin ja yleisen hyvänolon tunteen. Muodolla tai koolla ei juurikaan ole väliä, mutta tunne peniksen työntymisestä yhdistettynä jonkun painoon päälläni on vain mahtava."
– Natasha, 27

"Se tuntuu lämpimältä kurkulta."
– Amy, 31

"Tiedän, että sanotaan, ettei koolla ole väliä, mutta rehellisesti sanottuna sillä kyllä on. Liian iso, ja toivot vain, että se loppuisi pian, liian pieni, etkä tunne mitään."
– Anne, 25

Lue myös, miltä seksi miesten mielestä tuntuu!

"Kun sängyssä on puhtaat lakanat, kaikki vartalossasi on vahattu ja sujahdat lakanoihin. Se tuntuu siltä kuin kaikki olisi oikein ja niin kuin pitäisikin olla."
– Sue, 29

"Se, miltä se tuntuu, riippuu paljon koosta (sori kundit), ja siitä, kuinka kiihottunut on. Yleisesti ottaen sitä tuntee olonsa joko todella "täydeksi" tai hieman vähemmän sellaiseksi."
– Sasha, 28

"Kuin sisään sujahtaisi jokin sellainen, jonka oli aina tarkoituskin olla siellä."
– Harriet, 25


Lähde: Metro

***

1:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja