Miehet kuvailevat: Tältä seksi naisen kanssa tuntuu

Miltä seksi tuntuu miesten mielestä? YourTango-sivusto otti selvää tästä naisia kenties askarruttavasta kysymyksestä.

Yleisesti ottaen seksi tuntuu kaikista osapuolista mahtavalta, toki poikkeuksiakin on. Mutta vaikka omat tuntemuksensa pystyy selittämään, voi mielessä pyöriä, miltä vastakkaista sukupuolta olevasta seksikumppanista oikeastaan tuntuu. Siinä missä miehet saattavat pohtia, miltä naisen orgasmi tuntuu, naiset saattavat pohtia, miten miehet kokevat seksin.

YourTango-sivusto ottikin selvää miesten mietteistä aihetta koskien. Miltä seksi tuntuu miesten näkökulmasta? Lue miesten vastaukset!

"Se on kuin saisi hieronnan ihonmyötäisessä poreammeessa."

"Se voi vaihdella paljon. Vahvimmat tunteet ovat märkyys ja hänen seinämiensä tuntu. Jotkut naiset ovat "uurteisempia" kuin toiset. Suosikkitunteeni on se tiukka ote, kun hän saa (orgasmin)."'

"Se on lämmintä, märkää ja pehmeää."

"Miltä se tuntuu, kun on elossa? Se on paras vastaukseni."

"Kuin pehmeä, märkä tyyny, jossa on rypytyksiä."

"Kun peniksen pään laittaa sisään, tuntuu kevyt paine. Jos nainen jännittää lihaksiaan, sen voi tuntea. Kun se on kokonaan sisällä, voisin vain antaa koko kehoni mennä veteläksi (penistäni lukuunottamatta) ja vain jäädä siihen."

"En henkilökohtaisesti ole tarpeeksi herkkä, jotta erottaisin erilaisia tuntuja, ellei kyseessä ole radikaali ero, mitä on tapahtunut muutamia kertoja. Suurimmaksi osaksi huomaan tiukkuuden ja muodon."

"Se tuntuu uskomattomalta. Penistä ympäröi märkä lämpö. Psykologinen kokemus siitä, että on täysin vaginan peittämä on ainutlaatuinen. Se tuntuu vallalta, mahdollisuuksilta ja vapaudelta samaan aikaan." 

Lähde: YourTango

***

1:30

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja