Naiset eivät rakastukaan renttuihin? Mukavilla ihmisillä enemmän vipinää sängyssä

Rentuilla ei käykään kenties niin suuri vipinä vällyjen välissä kuin voisi kuvitella.

Televisiossa ja elokuvissa naisen voittaa puolelleen yleensä se "paha poika". Se nahkatakkia käyttävä poika, joka ajaa moottoripyörällä, tekee pahojaan ja polttelee tupakkaa. Naisten mieltymyksestä renttuihin puhutaankin paljon. Hiljattain tehty tutkimus paljastaa kuitenkin, että tosielämässä tämäkin asia menee juuri päinvastoin.

British Journal of Psychology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan mukavilla ihmisillä riittää todellisuudessa enemmän vipinää vällyjen välissä. Tutkimukseen osallistuneilta 300 ihmiseltä kysyttiin, millaisia altruistisia tekoja he ovat tehneet. Kenties luovuttaneet verta? Tehneet vapaaehtoistyötä? Lisäksi heiltä tiedusteltiin seksikumppaneiden kokonaislukua.

Kävi ilmi, että ne ihmiset, jotka olivat oikeasti tehneet hyvää, harrastivat myös enemmän seksiä. Mukavat teot kantavat siis pitkälle – aina sänkyyn asti.

Jos et tee hyviä tekoja empatiakykysi ja myötätuntosi takia, mietit nyt ehkä mahdollisuutta motivoida itseäsi seksielämän piristämisellä. Altruistinen teko on kuitenkin nimenomaan silloin, kun se tehdään vain toisten hyvän vuoksi – ei omien, itsekkäiden syiden takia.

Video: Katso, millaisiin seksileluihin kannattaisi panostaa.

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat