Haaveiletko spontaaneista petipuuhista? Tutkimuksen mukaan seksi on kuitenkin tyydyttävämpää päinvastaisella tavalla

2:24

Moni haaveilee kiihkeästä menosta makuuhuoneen puolella, mutta tuoreen tutkimuksen mukaan aikataulut voivat tehdä seksistä parempaa. Tutkimuksesta uutisoi Metro.

Toimivatko lehtien seksivinkit? Katso asiantuntijan vastaus yllä olevalta videolta!

Naisten suosituimpiin fantasioihin lukeutuvat muun muassa tuhmien puhuminen, silmien sitominen, alistaminen ja kolmen kimppa. Moni haaveilee varmasti myös spontaanista ja intohimoisesta seksistä, jossa vaateet revitään toisen päältä.

Tutkimuksen mukaan tällainen spontaani seksielämä ei kuitenkaan ole kaikista tyydyttävintä. Mikä sitten on, saattaa yllättää monia.

Se on saksalaistutkimuksen mukaan seksi, joka on suunniteltu etukäteen.

Ruhrhin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan ihmisillä, jotka suunnittelevat petipuuhat etukäteen, on tyydyttävämpi seksielämä kuin niillä, jotka ovat spontaaneja seksin harrastamisen suhteen.

Tunnollisilla parempi seksielämä

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 1 000 pariskuntaa heidän seksielämästään. Osallistujilta selvitettiin muun muassa, kuinka helposti he kiihottuvat, kuinka usein harrastavat seksiä, millaisia ongelmia heillä oli ja miten he suhtautuivat seksiin.

Kyselyssä osallistujia pyydettiin myös arvioimaan omaa ja kumppanin persoonallisuutta.

Moni voisi olettaa, että ekstrovertit ihmiset, jotka suhtautuvat avoimesti seksiin, saavat myös mahtavaa seksiä. Tutkijat kuitenkin huomasivat, että ihmisten ”tunnollisuus” korreloi suoraan tyytyväisyyteen makuuhuoneen puolella.

"Tunnollisuus" viittaa ihmisen ajatuksiin, suunnitelmallisuuteen ja siihen, kuinka paljon hän ajattelee kumppaniaan makuuhuoneessa.

Tulosta voi selittää se, että tunnolliset ihmiset keskittyvät enemmän kumppaninsa nautintoon, joka johtaa parempaan seksiin molemmilla osapuolilla. Tunnolliset ihmiset saattoivat esimerkiksi käyttää enemmän aikaa esileikkiin, koska he halusivat tehdä asiat perusteellisesti ja hyvin.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja