Naisesta mieheksi: Transsukupuolinen Jamie julkaisi videon muutoksestaan

Bored Panda -sivusto kertoo Jamie Rainesista, joka syntyi naissukupuoleen, mutta ei koskaan kokenut olevansa nainen. Hän otti itsestään joka päivä kuvan testosteronihoidon ajan, ja julkaisi videon muutoksestaan.

Transsukupuolinen Jamie Raines otti itsestään joka päivä kolmen vuoden ajan kuvan testosteronihoitojen alettua. Hän oli hoidon aloittaessaan 18-vuotias.

– En pitänyt peilikuvastani ennen testosteronihoidon aloittamista. Nyt olen tyytyväinen siihen, mitä näen, hän sanoi Bored Panda -sivuston mukaan.

– Muistan, että jo 4-vuotiaana tiesin sisimmässäni olevani mies. Ymmärsin olevani erilainen kun muut pojat, mutta yritin vain sulautua joukkoon.

Murrosiässä Jamiella oli paineita olla tyttöporukassa.

– Se ei ollut mukavaa aikaa.

Testosteronihoidon myötä Jamien kasvot pitenivät hieman, ja lopulta hänelle alkoi kasvaa viiksiä ja partaa.

– Olen aina kokenut olevani mies. Mahdollisuus elää elämää miehenä tuntui mahtavalta.

Jamien mukaan kärsivällisyys on sukupuoltaan korjaavan paras ystävä. Hän myös neuvoo ympäröimään itsensä asiassa tukevilla ystävillä ja perheenjäsenillä.

– Kysy neuvoa ihmisiltä, jotka ovat jo kokeneet sukupuolen korjaamisen. Muutosten alkaminen tuntuu ikuisuudelta, mutta kun niitä alkaa näkyä, tapahtuu muuttuminen varsin nopeasti.

– Nykyään ihmiset yllättyvät, kun kerron olevani transsukupuolinen. Eräässä työhaastattelussa minun luultiin olevan korjaamassa sukupuoltani miehestä naiseksi!

Katso videolta Jamien muutos naisesta mieheksi


Lähde: Bored Panda

Lue myös:

    Uusimmat