Naisen surmaamisesta Mänttä-Vilppulassa epäillyltä mieheltä löytyy pahoinpitelytuomio – retuutti aiemmin samaa naista ja repi hiuksia päästä

Mänttä-Vilppulassa elokuun alussa tapahtuneesta henkirikoksesta epäilty mies on tuomittu aiemmin saman uhrin pahoinpitelystä, selviää oikeuden asiakirjoista ja julkisista osoitetiedoista.

Mies retuutti naista vuonna 2015 juhannuksena niin, että tämä putosi sängyltä. Sitten mies potki maassa makaavaa naista ja repi tätä tukasta. Naiselta irtosi hiuksia ja hänen päähänsä tuli kuhmu.

Mies tuomittiin pahoinpitelystä 85 päiväsakkoon, mistä maksettavaksi tuli 510 euroa. Pirkanmaan käräjäoikeudessa vuoden 2016 alussa annettu tuomio on lainvoimainen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan mies ja uhri ovat asuneet yhdessä ainakin vielä vuonna 2017. He saivat tuolloin häädön maksamattomien vuokrien takia.

Tutkinnanjohtaja Jari Luoto sanoo STT:lle, ettei tutkinnan keskeneräisyyden takia halua kommentoida tapausta millään tavalla. Poliisi ei ole kommentoinut epäillyn henkirikoksen tekotapaa tai olosuhteita.

Rikos tapahtui viime viikon torstaina Kolhon kylässä.

Lue myös:

    Uusimmat