Kolmekymppinen nainen tuomittiin seurustelukumppaninsa taposta – mies löytyi kuolleena naisen asunnosta

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 32-vuotiaan Suvi Marjaana Tuomisen seurustelukumppaninsa taposta yhdeksän ja puolen vuoden vankeuteen. Oikeus antoi tuomionsa eilen.

Teko tapahtui tammikuun 19. päivä Jyväskylässä. Teko tehtiin teräaseella.

Uhriksi joutunut mies oli syntynyt vuonna 1980. Nainen löi häntä voimakkaasti leipäveitsellä vasemmalle puolelle rintakehään.

Nainen otettiin kiinni heti teon jälkeen. Kuollut mies löytyi naisen asunnosta Jyväskylän Vaajakoskelta lauantain vastaisena yönä 19. tammikuuta.

Alkoholilla osuutta

Poliisin mukaan naisella ja uhrilla oli ollut seurustelusuhde ja nainen oli edelleen tapaillut miestä, mutta he eivät olleet asuneet yhdessä.

–  Teko on tehty teräaseella ja alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumiin. Kun alkoholi on mukana tällaisessa tapauksessa, se on se perinteinen kaava. Voisi sanoa, että mitättömistä syistä, tutkinnanjohtaja Markku Latvala Sisä-Suomen poliisista kertoi esitutkinnan aikana.

Oikeus passitti naisen Oulun vankilaan rangaistustaan suorittamaan. Nainen tuomittiin maksamaan miehen omaiselle hautajaiskulut ja 8 000 euroa kärsimyskorvauksia.

Lue myös:

    Uusimmat