Kätevällä kikalla saat liinavaatekaappisi kerralla kuntoon – "tämä muuttaa kaiken"

Nerokkaat siivousniksit ovat aina tervetulleita. Tämän vinkin jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse vaivata päätäsi epäsiistillä liinavaatekaapilla. 

Myönnä pois, olet taatusti sullonut omat petivaatteesi kaappiin sikin sokin. Et koskaan löydä helposti etsimääsi, ja jo pelkkä liinavaatekaapin avaaminen saattaa aiheuttaa pelonsekaisia tunteita sen sotkuisuudesta ja romahtamaisillaan olevista lakanapinoista johtuen.

Tähän saattaa nyt olla luvassa muutos! The Pride of House -blogi julkaisi nimittäin Twitterissä niksin, joka voi ratkaista nämä ongelmat kertaheitolla.

Unohda huojuvat lakanapinot ja huono järjestys! 

Blogin jakamassa twiitissä komeilee kuva täydellisistä lakanapinoista hyödyllisen vinkin kera. Kuvatekstissä neuvotaan ottamaan lakanasetistä yksi tyynyliina, jonka sisään samaan settiin kuuluvat pussilakanat ja tyynyliinat viikataan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tällä tavoin sinun ei tarvitse penkoa koko kaappiasi löytääksesi yhteensopivat lakanat, vaan ne pysyvät siistissä järjestyksessä tyynyliinan sisällä. Tällä tavoin horjuvia lakanapinoja ei myöskään pääse syntymään.

Vinkki on saanut sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota, ja kymmenet tuhannet ihmiset ovat osoittaneet tyytyväisyytensä neuvoa kohtaan.

– Tämä muuttaa KAIKEN, eräässä Twitter-kommentissa iloitaan.

Lähde: Cosmopolitan

Häiritsevätkö vaatteisiin ja huonekaluihin kerääntyvät karvat? Videon vinkillä lemmikistäsi irtoilevista karvoista on mahdollista päästä eroon.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja