Mainos

Naisen orgasmilla erikoisia vaikutuksia – tässäkö ärsyttävin asia, johon mies voi makuuhuoneessa sortua?

Tutkimus paljastaa, mikä on pahinta, mitä mies voi sängyssä tehdä.

Miesten kannattanee ottaa onkeensa tuoreesta tutkimuksesta, joka paljastaa, mikä on pahin asia, johon mies voi sängyssä sortua. Naiset nimittäin ovat yhtä mieltä siitä, että kyseinen tapa on erittäin epämiellyttävä. 

Journal of Sex Research -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa otettiin selvää, kuinka miehekäs olo miehille tulee kumppanin saadessa orgasmin – ja kuinka joillain miehillä on tapana varastaa naisen suuri hetki paisuttaakseen omaa egoaan.

Tutkimuksen mukaan moni mies peilaa maskuliinisuuttaan sillä, kuinka hyviä he ovat sängyssä. Siksi naisen orgasmi voi olla miehelle seksin tyydyttävin kohta, mutta hän voi kokea oman roolinsa naisen orgasmissa tärkeämmäksi kuin naisen orgasmin itsessään. Tähän liittyen hän saattaa kokea pettymyksen tunteita, jos ei nainen saakaan orgasmia.

Ei liene yllättävää, että mies voi myös pilata onnistuneen seksisession kehumalla omaa suoritustaan ja kääntäessään naisen orgasmin vain omaksi ansiokseen.

Tutkimuksessa kysyttiin 810 mieheltä heidän seksitavoistaan ja heitä pyydettiin arvioimaan, kuinka miehekkäältä oma olo tuntuu naisen päästessä kipuamaan hekuman huipulle. Miehiä pyydettiin kuvittelemaan tilanne, jossa seksikumppani joko saisi orgasmin – tai sitten ei. Selvisi, että miesten olo oli miehekkäämpi ja itsetunto korkeammalla, kun he kuvittelivat naisen saaneen orgasmien. Selvisi myös, että ne miehet, jotka ovat huolissaan omasta maskuliinisuudestaan, pohjaavat oman arvonsa seksisuoritukseensa.

Ongelma piilee siinä, että hyvän suorituksen jälkeinen egon nostatus ärsyttää naisia, sillä makuuhuoneessa kehuskelu ei juuri ketään kiihota.

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.