Naisen kirjoitus seksilelun aiheuttamista orgasmeista aiheutti asiakasryntäyksen: "Antakaa tälle ihmiselle palkinto"

Nainen tilasi netistä g-pistettä ja klitorista stimuloivan vibraattorin. Hänen hulvaton käyttökokemuksensa nousi netti-ilmiöksi.

Huhtikuussa 2019 nimimerkki Express7976 kirjoitti tuotearvostelun, joka nousi jopa uutisaiheeksi. Seksilelusta kertova arvostelu on kutkuttanut jo tuhansien nauruhermoja, kertoo Mirror.

"Minä luulin heidän vain olevan dramaattisia"

Amazonin tietojen mukaan Yhdysvaltain Massachusettsissa asuva Express7976 tilasi netistä g-pistettä stimuloivan vibraattorin. Mukana oli klitoriskiihotin, jonka teho perustuu imutoimintoon. Samanlainen tuote on villinnyt myös suomalaisnaisia!

– Pari kaveriani osti tämän hiljattain ja kertoi minulle sen voimasta. Minua varoiteltiin ottamaan vapaapäivä, muistamaan nesteytys ja ennen kaikkea venyttelemään. Minä luulin heidän vain olevan dramaattisia, nainen kirjoittaa.

"Olen melko varma, että menetin tajuntani"

Hän sai laitteen, latasi sen ja odotti, että pinkki latausvalo ilmoittaisi akun olevan täynnä. Sitten olikin aika asettua testaamaan laitetta.

Aluksi Express7976 ei saanut laitetta oikeaan kohtaan, eikä matalin imuasetuskaan tuntunut miltään.

Arvio lähti leviämään netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän alkoi turhautua.

– En tiennyt, ettei laite ole sataprosenttisesti paikallaan. Joten, koska olen minä, päätin mennä tasolta nolla tasolle 60 3,5 sekunnissa. Painoin imutason asetuksen tasolle viisi tai kuusi ja painoin samalla g-pistettä stimuloivan osan nappia. Lisäksi tein pienen korjauksen imuosan sijoitteluun. Ainakin luulen, että niin tapahtui. Koska olen melko varma, että menetin tajuntani, Express7976 kuvailee.

– Jalkani suoristuivat kuin niillä vuohilla, jotka pyörtyvät pelästyessään. En ole koskaan tullut niin nopeasti ja kovaa koko elämäni aikana.

"Sieluni jätti minut..."

Express7976 koki myös ejakulaation ensimmäistä kertaa elämässään. Sitten olikin aika sammuttaa laite – paitsi, ettei se onnistunutkaan.

Tällä videoklipillä vuohi pyörtyy. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Yritin kuumeisesti panna sen pois päältä, mutta päädyin vain painelemaan nappeja kuin hullu, jolloin sain aikaan vain vielä voimakkaamman imutoiminnon ja erilaisia värinöitä G-pistettä stimuloivasta vibraattorista. Ja tulin, taas, nainen kuvailee.

– Olen melko varma, että myös levitoin. Se oli loputon orgasmi. Tällä kertaa sieluni jätti minut ja Luoja itse sanoi minlle "lapseni, ei ole vielä sinun aikasi, mene takaisin pienen pinkin valon luokse". Haluan huomauttaa, että olen agnostikko.

"Kohtauksenkaltaisen orgasmini aikana satutin lonkkani ja selkäni"

Lopulta Express7976 heitti lelun kädestään lattialle. Hän ei kyennyt liikkumaan viiteen minuuttiin.

– Tuijotin kattoani sekavana, yrittäen muistaa, kuka olen ja mikä vuosi on. Nousin puhdistaakseni itseni ja tajusin, että kohtauksenkaltaisen orgasmini aikana satutin lonkkani ja selkäni. Neljä tuntia myöhemmin horjuin edelleen.

Muita hän kehottaakin paitsi huolehtimaan nesteytyksestä, myös venyttelemään "kuin edessä olisi 500 metrin juoksu".

"Mahdollisesti paras Amazon-arvostelu, jonka olen koko elämäni aikana lukenut"

Lähes 5000 henkeä on äänestänyt Express7976:n arvostelun hyödylliseksi. Se on seksilelua kehuvien, positiivisten arvostelujen johtopaikalla.

Seuraavaksi suosituin arvio on saanut noin 1600 ääntä.

Vuohikommentti huvitti monia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Express7976 onkin käynyt kiittämässä lukijoita sen jälkeen, kun tekstistä tuli viraalihitti. Lukijat ovat kiitelleet humoristisesta tekstistä.

– Kuolin. Minulta kesti ikuisuuden lukea tämä, koska jokaisen kappaleen jälkeen nauroin niin hysteerisesti, että itkin, ja kerran putosin sohvaltani, nimimerkki GAghostgrl kehuu.

– Tämä on mahdollisesti paras Amazon-arvostelu, jonka olen koko elämäni aikana lukenut, ALewis sanoo.

– Sinä, rakas, olet voittanut internetin tänään! Bravo, Niecy kehuu.

– Tämä arvostelu on teatteria. Elokuva, jos sallitte. Oikeastaan se on runoutta. Antakaa tälle ihmiselle palkinto, Reagan Gomez anoo Twitterissä.

Twitter-käyttäjä becca huomauttaa, että tuotteen hinta nousi päivässä kymmenen puntaa. Tarina ei kerro, oliko tämä intomielisen arvion syytä. Tuotevarasto myytiin joka tapauksessa tyhjäksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja