Naisen julkaisema kuva vatsakarvoistaan aiheutti Twitter-myrskyn: "Sinun tulisi ostaa höylä!"

Nainen julkaisi luonnollisen kuvan vartalostaan, ja sai aikaan palautevyöryn niin puolesta kuin vastaan. 

Naisten karvoitus jakaa mielipiteitä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Jotkut rakastavat karvaisia naisia, toiset taas vihaavat jo pientä kainalokarvoitusta. Eräs nainen sai kokea kantapään kautta sen, kuinka julmia ihmiset voivat olla arvostellessaan toisia tämän asian tiimoilta. 

Naisen Twitterissä julkaisema kuva omasta karvaisesta vatsastaan keräsi nimittäin hetkessä kiivasta palautetta ja jopa julmaa kritiikkiä. 

Halusi näyttää olevansa tyytyväinen omaan vartaloonsa

Yleensä alusvaatteisillaan esiintyvä nainen saa paljon huomiota, ja häntä pyydetään usein julkaisemaan lisää samanlaisia kuvia. Toisin kävi kuitenkin Suraiya-nimiselle naiselle, joka julkaisi kuvan itsestään alusvaatteisillaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisat kommentit pyytävät naista ajelemaan karvoituksensa, sillä se näytti kommentoijien mielestä vastenmieliseltä.

– Alushousujen sijaan sinun tulisi ostaa höylä, eräs mies kritisoi Twitterissä.

Nainen kertoi julkaisseensa kuvan, sillä hän halusi näyttää koko maailmalle, että on tyytyväinen omaan vartaloonsa juuri sellaisena kuin se on. Hän kertoo, ettei ole koskaan omannut täydellistä vartaloa, ja on tuntenut sen vuoksi paljon ahdistusta.

Tuntemattomilta naisilta tukea kuvien avulla

Julma kritiikki ei kuitenkaan ottanut loppuakseen, joten nainen julkaisi kommentoijilleen osoitetun julkaisun Twitterissä.

– Antakaa minun olla karvainen ja itsevarma rauhassa. Tunnen kulttuuriamme ja uskoamme enemmän kuin moni teistä edes osaa kuvitella. Miten kehtaatte, Suraiya twiittasi.

Julkaisun jälkeen lukuisat naiset ovat ryhtyneet tukemaan tätä rohkeaa naista. He ovat julistaneet Twitterissä luonnollisen kehon kauneutta sekä julkaisseet myös omia kuvia vartaloistaan. Suraiya on erittäin kiitollinen kaikesta saamastaan positiivisesta palautteesta.

– Uskon, että naisten tulisi saada tehdä juuri, miten he haluavat. Jos he haluavat sheivata, sitten he sheivaavat. Jos he haluavat olla karvaisia, niin mahtavaa. Olen kyllästynyt näkemään naisia, jotka eivät ole tyytyväisiä kehoonsa.

Lähde: ViralThread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja