Nainen yritti polttaa miehen autoonsa Washingtonissa, sisällä myös kaksi pientä lasta – "Hän katseli sitä kuin jotain esitystä"

Nainen sytytti auton tuleen, sisällä kaksi aikuista ja lasta 1:51
Kaksi lasta selvisi palavasta autosta kuin ihmeen kaupalla. Varoitus, video voi järkyttää.

Naapurusto joutui todistamaan kammottavaa tapahtumasarjaa Yhdysvaltojen Washingtonissa 29. toukokuuta. 49-vuotias nainen sytytti tuleen henkilöauton, jonka sisällä oli mies, nainen ja kaksi pientä lasta.

Autopalon sytyttäneen naisen naapurissa asuva Kiara kertoi 7News-uutistoimistolle, että hän tunsi auton sisällä olleen miehen, ja yritti pelastaa häntä vaahtosammuttimen avulla. 

CNN:n julkaisemalla videolla Kiara kertoo pelkäävänsä turvallisuutensa puolesta, joten hän esiintyy videolla nimettömänä.

Seurasi paloa eleettömänä

Kiaran mukaan mies roihusi tulessa vyötäröstä päähän asti. Auton sisällä olleet lapset ja nainen onnistuivat paeta autosta. Nainen loukkaantui tulipalossa, mutta lapset pelastuivat vahingoittumattomina.

Kiara kertoo videolla, kuinka murhpolttoa yrittänyt nainen seurasi eleettömänä miehen palamista.

– Hän katseli sitä kuin jotain esitystä.

Pelastusviranomaisten mukaan nainen sytytti auton tuleen jonkinlaisen sytytysnesteen ja savukkeen avulla.  Poliisi on pidättänyt 49-vuotiaan washingtonilaisen naisen tapon yrityksestä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat