Satanistien kirkko roihusi New Yorkissa – tuhopolttajalle vannotaan kostoa ja "helvetisti korvattavaa"

New Yorkissa on poltettu historiallinen rakennus, joka kuului paikalliselle saatananpalvontaseuralle. The Guardian kertoo, että kyseessä oli tuhopoltto.

Talo oli rakennettu 1900 -luvulla ja sisustettu "Addam’s family" -tyylisesti. Se oli paikallisille satanisteille rakastettu kohde.

Kahdella bensakanisterilla varustautuneen miehen on nähty kulkevan taloa kohti torstaina viiden aikaan aamuyöstä paikallista aikaa, kertovat viranomaiset. Näky tallentui valvontakameroihin – samoin se, että mies roiski bensaa ympäriinsä.

Joe Mendillon jättämä perinne tulee jatkumaan, vaikka talo, josta hän piti erittäin hyvää huolta, on nyt tuhottu jonkun häiriintyneen ihmisen toimesta, sanoo satanistien kirkon korkea-arvoinen pastori Peter H. Gilmore.

Mendillo oli talon edellinen omistaja, joka menehtyi viime vuonna. Hänen tuhkaansa säilöttiin talossa.

– Kaikki ovat sokissa ja koko naapurusto on nyt peloissaan. Kuka tahansa tämän tekikin, saa tuta kirouksemme nahoissaan, sanoo kirkon jäsen Isis Vermouth.

– Nyt hänellä on helvetisti korvattavaa, mies jatkaa. (Sanaleikki "hell to pay" on tässä yhteydessä suomen kielelle kääntymätön sanaleikki)

Talo oli myös suosittu kohde halloweenjuhlien aikana

Talossa oli tapana järjestää myös halloweenjuhlia ja se oli avoin "karkki tai kepponen" -vierailijoille, joita Yhdysvalloissa nähdään tunnetusti halloweenin aikaan kiertämässä naapurustojaan. Gilmore kertoi, että Mendillo tarjosi mieluusti karkkia tällaisille vierailijoille.

– Ne, jotka vaivautuivat tutustumaan uskontoomme enemmän, ymmärsivät, ettei se ole saatananpalvontaa, vaan ateistinen filosofia individualismista ja itsensä toteuttamisesta, Mendillon kerrotaan sanoneen.

Rakennusta tuskin tullaan korjaamaan, sillä se kärsi tulipalossa mittavia vahinkoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja