Nainen tekstaili kesken leffan – mies haastoi oikeuteen: "Ensitreffit helvetistä"

Huonot deitit ärsyttivät miestä siinä määrin, että hän halusi saada treffikumppaninsa oikeudelliseen vastuuseen.

Moni pääsee yli huonojen treffien aiheuttamasta harmituksesta ilman sen kummempia kommervenkkejä, mutta ei austinilainen Brandon Vezmar, 37.

Vezmar haluaa, että hänen huono deittinsä joutuu kärsimään. Niinpä hän oikeasti haastoi naisen oikeuteen.

Ilmeisesti Vezmarin kärsivällisyys joutui liialliselle koetukselle, kun hänen treffikumppaninsa, 35-vuotias nainen, lähetteli tekstiviestejä samalla, kun pari oli katsomassa Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuvaa.

Mies julkaisi otteita naisen kanssa käymästään jälkipyykistä Twitterissä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ne olivat oikeastaan ensitreffit helvetistä, Vezmar kirosi paikallislehti Statesmanille.

Vartti elokuvan alkamisen jälkeen nainen oli alkanut tekstailla puhelimellaan.

– Se on yksi isoimmista minua ärsyttävistä asioista.

Vezmarin mukaan nainen avasti puhelinsa ainakin 10–20 kertaa 15 minuutin sisällä lukeakseen ja lähettääkseen tekstiviestejä. Miehen mukaan hän pyysi deittiään lopettamaan, mutta tämä kieltäytyi.  Vezmar kehotti tätä menemään ulos tekstailemaan, jolloin nainen lähti, eikä tullut enää takaisin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaiken lisäksi nainen poistui autollaan, jolla pari oli elokuviin tullut, joten Vezmar jäi teatterille ilman kyytiä. Paria päivää myöhemmin mies tekstasi naiselle pyytäen rahojaan, kokonaista 21 dollaria, elokuvalipusta ja pizzasta takaisin, muuten hän veisi tämän oikeuteen. Nainen piti vaatimusta älyttömänä.

– Oletko vakavissasi? Paras ystäväni tarvitsi minua heti, ja sanoit, että puhelimeni teki sinut hulluksi, ja tunsin oloni epämukavaksi. En voi uskoa, että veisit tämän niinkin pitkälle kuin oikeuteen. Tämä on järjetöntä, nainen vastasi miehelle, joka lopulta toteutti uhkauksensa. Mies vaatii naiselta 17,31 dollaria elokuvalipusta.

Naisen itsensä mukaan tekstailu oli ymmärrettävää, sillä hän oli tukena ystävälleen, joka riiteli poikaystävänsä kanssa.

– Ei se ollut jatkuvaa tekstailua, nainen puolustautui.

– En ole paha nainen. Menin vain treffeille, nainen kertoi Statesmanille.

Lähteet: Statesman, Mirror

***

Lue myös:

    Uusimmat