Poikaystävä petti, Holly kosti glitterillä – videolla miljoonia katsojakertoja: "Uskomattoman lapsellista"

Tavaroitaan eron jälkeen takaisin kaipaillut Holly päätti järjestää eksälleen glitteryllätyksen.

TikTok-käyttäjä nimeltä Holly on saanut yli 29 miljoonaa katsojakertaa videolleen, jolla hän väittää peittäneensä petturieksänsä tavaroita glitteriin. Videoklipistä kertoo New York Post-sivusto.

Videolla näkyy, miten Holly kaataa glitteriä ympäri asuntoa. Taustalla soi Carrie Underwoodin uskottomuudesta kertova kappale ”Before he cheats”. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies pahastui

Toisella videolla Holly on julkaissut kuvakaappauksen keskustelusta, jonka hän on ilmeisesti käynyt entisen poikaystävänsä kanssa. Eräässä eksän viestissä luki:

– Minun olisi pitänyt kertoa jo aiemmin ja olen pahoillani, etten niin tehnyt, mutta että glitteriä? Uskomattoman lapsellista. Sinä oikeasti teit tästä TikTok-videon ja perheeni näki sen. Veljeni suuttui, koska se on käytännössä hänen asuntonsa, ex-kumppani kirjoitti.

Päätti kostaa, kun yhteydenpito lakkasi

Yhdellä videolla Holly valotti hieman tapahtuneen taustaa. Hän kertoo, että he eivät olleet ehtineet olla yhdessä kovin kauaa, ennen kuin hän oli saanut tietää, että poikaystävä oli pettänyt häntä entisen kumppaninsa kanssa. Poikaystävä oli hänen mukaansa pyytänyt tekoaan anteeksi ja vannonut, ettei niin tapahdu enää uudelleen. Holly antoi toisen mahdollisuuden, mutta mies jäi toista kertaa kiinni uskottomuudesta, ja Hollylle riitti. Nainen halusi hakea tavaransa miehen luota. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies ei kuitenkaan enää vastannut viesteihin. Niinpä Holly otti yhteyttä miehen kaveriin ja tästä ärsyyntyneenä ex-poikaystävä suostui päästämään hänet asuntoon, mutta totesi, että ei itse halunnut olla paikalla.

Viimeisellä tapahtunutta koskeneella videolla Holly julkaisi kuvia eksän kanssa käydystä keskustelusta. Siinä entinen poikaystävä pyysi anteeksi ja kertoi, että ei enää vaivaisi Hollya.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ansaitsin glitterin, hän kommentoi eräässä viestissä.

Lähteet: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat