Mainos

Nainen suostui kosintaan vasta laihdutettuaan 35 kiloa – katso kuvat uskomattomasta muodonmuutoksesta!

Claire Crowther suostui miehensä Steven kosintaan vasta, kun oli pudottanut painoaan ja käynyt läpi uskomattoman muodonmuutoksen. 

Claire Crowther työskenteli kätilönä ja söi monelle vuorotyöläiselle totutulla tavalla: nopeasti ja helposti – einesruokia, pika-aterioita ja paljon take away -ravintoloiden annoksia. 

– Olin tunnesyöppö ja stressaantunut, mikä tarkoitti, että tartuin pizzaan ja jäätelöpurkkiin liian usein, hän kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa.  

– En kestänyt katsoa sitä ihmistä, joka minua katseli peilistä. Poistin kaikki kuvani kamerasta heti, sillä en halunnut katsoa itseäni.

Näin jatkui, kunnes Claire painoi lähes 90 kiloa, eikä hän omien sanojensa mukaan enää tunnistanut itseään peilistä. Kun hänen kumppaninsa Steve kosi, Claire kieltäytyi, koska hän ei omien sanojensa mukaan halunnut olla "lihava morsian". 

Alkoi terveyskuuri, joka muutti hänen elämänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Claire aloitti kuntoilun ja ryhtyi tarkkailemaan ruokavaliotaan – kymmenessä kuukaudessa hän pudotti painostaan 25 kiloa. Se ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeksi, sillä nainen halusi enemmän. 

– Ruokavalioni oli uudistunut täysin, mutta olin edelleen huonossa kunnossa ja painonpudotukseni oli hidastunut, hän kertoo. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Claire ja Steve kirjautuivat paikallisen fitness-klubin listoille ja aloittivat tiukan treeniohjelman. Nyt Claire on pudottanut painoaan kaiken kaikkiaan 35 kiloa ja hän kehittänyt urheilusta itselleen elämäntavan. 

Pariskunta meni myös naimisiin lokakuussa 2014. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Stephen kosi ja vastasin myöntävästi tietäen, että saatoin vihdoin ostaa morsiuspuvun itsevarmana ja ulkonäöstäni nauttien, hän kertoo. 

Nyt fitness on osa Clairen jokapäiväistä elämää. 

– Työskentelen edelleen kätilönä ja toteutan treenini työvuorojeni ja tyttäreni aikataulujen mukaan. 

Video: Inspiroiduitko? Lisää liikuntaa arkeesi vaikkapa näiden kahvakuulavinkkien muodossa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.