Nainen siivosi kotia koko aamun – uurastuksen vesitti katosta ilmestynyt pää

Nyt meni lampun asennus pahasti pieleen 0:10
Ei mennyt ihan putkeen. Katso videolta, miten käy, kun ulko-oven eteen laitetaan liian iso lamppu.

Brittinainen oli juuri saanut pitkän siivousurakkansa päätökseen, kun ahkerointi vesittyi varsin yllättävällä tavalla, kertovat muiden muassa brittimediat Daily Mail sekä Mirror.

Siivoaminen voi tuntua välillä ajan haaskaukselta, kun perheenjäsen astahtaa vastapestylle lattialle kuraisilla kengillään tai uurastuksen jälkeen otettu punaviinilasi kaatuu läikyttäen juomaa ympäriinsä.

Britanniassa sattunut tapaus todistaa, että joskus voi tapahtua jotain vielä yllättävämpää, joka saa toivomaan, ettei olisi kotiaan olisi edes alkanut siivoamaan.

Puolison pää ilmestyi katosta

Ashleigh Poulter oli siivonnut koko aamun remontin alla olevaa kotiaan. Juuri saatuaan pölyt pyyhittyä, naisen eteen ilmestyi häkellyttävä – ja siivoustyön romuttava – näky. Huoneen katosta pilkisti Ashleighin puolison pää.

Rakennuksen välikattoa remontoinut mies oli pudonnut katosta läpi. Seurauksena ei ollut vain reikä katossa vaan myös mojova kasa katosta tipahtanutta pölyä Ashleighin juuri siivoamalla lattialla.

Huumori pelasti päivän

Ashleigh nappasi tapauksesta kuvan ja jakoi sen Facebookissa suljetussa siivousryhmässä. Päivityksessä hän kertoo miehensä voivan hyvin ja parin vain nauravan sattumukselle.

Huumori onkin hyvä tapa suhtautua asiaan, sillä hermoja repivä kodin remontoiminen voi pahimmillaan jopa tappaa parisuhteen.

Kuvalla veistellyt yritys joutui itse naljailun kohteeksi

Pienoiseksi viraalihitiksi noussut kuva on innostanut myös Chechatrade-yritystä, joka ylläpitää muun muassa hakemistoa suositelluista ja luotettavista asuntokauppiaista sekä remontoijista.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Kun tajuat, että sinun olisi pitänyt käyttää Checkatrade.comia, yritys veistelee Facebook-sivuillaan.

Moni kommentoija on tosin kertonut kuvan alla huonoista kokemuksistaan ja parjannut yritystä.

Lue myös:

    Uusimmat