Urakoitsija huijasi vakavasti sairaalta naiselta kymppitonneja – hyväsydäminen mies tuli apuun ilmaiseksi: "Ei ole sanoja ilmaisemaan, miten kiitollinen olen"

Kun urakoitsija otti Sarah Ibbotsonin rahat ja katosi, vakavasti sairaan naisen asunto jäi kamalaan kuntoon. Apuun tuli hyväsydäminen rakentaja.

Sarah Ibbotson halusi vain remontoida keittiönsä. Nainen kuitenkin joutui urakoitsijansa huijaamaksi, kertoo BBC.

Sarah maksoi 41 000 puntaa eli noin 46 000 euroa keittiön uusimisesta. Urakoitsija aloitti työt, otti rahat eikä koskaan palannut.

"En voi uskoa, että joku tekisi näin"

Vielä surullisemmaksi tilanteen tekee se, että Sarahilla on Ehlers-Danlosin oireyhtymä. Se on harvinainen sidekudossairaus, jonka vuoksi Sarah on pyörätuolissa. Hän oli saanut remonttiin apurahaa vammansa vuoksi; lisäksi hän käytti kaksi tuhatta omaa rahaansa.

– En voi uskoa, että joku tekisi näin kellekään, etenkään vammaiselle, Sarah sanoo.

Ei mennyt tämäkään remppahomma putkeen! Artikkeli jatkuu videon alla.

Nyt meni lampun asennus pahasti pieleen 0:10

Asunnossa esimerkiksi lämmitys ei toiminut.

– Sotku oli uskomaton. Ikkuna päästi sisään sateen ja tuulen, oli jäätävän kylmä ja ikkuna olisi pudonnut ulos, jos olisin nojannut siihen, Sarah kuvailee.

Urakoitsija auttoi maksutta

Apuun tuli Roy Allen, rakennusmies, jonka oli tarkoitus vain tarkistaa Sarahin asunnon tila ja jatkaa remonttia. Nähtyään toisen urakoitsijan jättämän kaaoksen Roy päätti auttaa.

– En ole rehellisesti koskaan nähnyt mitään sellaista. Olin pahoillani hänen puolestaan, Roy kuvaa.

Mies korjasi lämmityksen ja asensi ovet ja ikkunat maksutta. Sarah on saamastaan avusta ikionnellinen.

– Ei ole sanoja ilmaisemaan, miten kiitollinen olen. Se on pakahduttavaa, heillä ei ole mitään syytä olla näin kilttejä. Halusin vain remontin loppuun, jotta voin nauttia siitä ajasta, joka minulla vielä on jäljellä.

Lähde: BBC.com

Lue myös:

    Uusimmat