Nainen sai miehensä hautajaisissa palautetta painostaan – lesken sisko kuittasi osuvasti takaisin

Nainen järkyttyi miehensä hautajaisissa, kun yksi muistotilaisuudessa olleista vieraista kritisoi naisen painoa. Lesken sisko laukoi kommentoijalle osuvasti takaisin.

Läheisen ihmisen kuolema pysäyttää, ja jokainen reagoi menetykseensä eri tavoin. Toiset kadottavat elämänhalunsa, toiset taas purkavat pahaa oloaan esimerkiksi ruokaan ja syömiseen.

Nimimerkillä Toni Z Love That Matters -sivustolla kirjoittava nainen menetti miehensä yllättäen pahassa moottoripyöräonnettomuudessa.

Hänen miehensä yhtäkkinen poismeno oli Tonille raskas, Etenkin pariskunnan kodissa vallinnut hiljaisuus tuntui naisesta sietämättömällä, ja siksi leski haki lohtua vanhoja kuvia katsellen ja ruoalla itseään hemmotellen. 

Puolituttu kommentoi törkeästi kesken arkunlaskun

Koitti hautajaispäivä, ja leski puki ylleen vartaloaan imartelevan surupuvun; sääriin asti ulottuvan mustan mekon. Kun Tonin miestä laskettiin hautaan, eräs puolituttu katsoi oikeudekseen kommentoida haudan vierellä surevan lesken ulkonäköä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä olette mieltä, olisiko hänen pitänyt pudottaa muutama kilo ennen hautajaisia ja laittaa nätimpi mekko ylleen, puolituttu kysyi kaikkien hautajaisvieraiden kuullen.

Leski oli pöyristynyt – kyseessähän oli surutilaisuus, jossa muistellaan menehtynyttä lähimmäistä, ei tarkkailla toisen kokoa tai vaatetusta.

– Suru iskee tavalla, jota ei voi ymmärtää, ellei sitä ole itse kokenut. Voin vakuuttaa, että surun keskellä viimeisin asia, jota mietit, on painosi, ruoalla itseään lohduttanut Toni mietti.

Sisko antoi tulitukea – menivät hampurilaisravintolaan

Puolitutun heittämä kommentti särähti Tonin siskon korvaan. Hän ei voinut uskoa, mitä muistotilaisuuteen tullut vieras päästi suustaan.

– Okei, suunnitelmiin tuli nyt muutos. Jätä nainen omaan arvoonsa ja lähdetään syömään 20 purilaista, sisko tokaisi Tonille.

Siskon laukoma kommentti ei jäänyt ainoastaan uhmakkaaksi sanailuksi, vaan hän ajoi Tonin kanssa läheiselle hampurilaisravintolaan, jossa leski nautti suurella ruokahalulla ja hyvällä omatunnolla viisi kokonaista hampurilaista.

– Lihoin mieheni kuoltua 15 kiloa. Painan nyt yli 110 kiloa, mutta rakastan jokaista kiloa itsessäni, Toni sanoo ylpeänä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja