Nainen rikkoi viinilasin – nettipalstalla hämmästellään appivanhempien lähettämää 156 punnan laskua: "Onko se päällystetty timanteilla?"

0:31

Nainen ihmettelee suositulla palstalla miehensä vanhempien toimintaa. Appivanhemmat pyysivät naista maksamaan rikkomansa viinilasin.

Yllä olevalta videolta näet oikaoppisen tavan pidellä samppanjalasia.

Nainen hämmästyi saatuaan 156 punnan eli noin 176 euron laskun appivanhemmiltaan rikottuaan yhden heidän viinilaseistaan, kertoo Independent.

Ensimmäistä lastaan odottava tuleva äiti oli yhdessä aviomiehensä kanssa vieraillut appivanhemmilla, kun vahinko sattui naisen juodessa viinilasista alkoholitonta drinkkiä. Aluksi vaikutti siltä, etteivät vanhemmat olleet moksiskaan, mutta myöhemmin selvisi todellinen mielipide.

"Se viinilasi oli aika kallis"

Nainen kertoi tapahtuneesta äitien suosimalla Mumsnet-sivustolla. Nainen huomauttaa olleensa aviomiehensä kanssa jo neljä vuotta yhdessä, ja välit appivanhempiin ovat olleet hyvät.

– He ovat hyvin varakkaita, siis hyvin varakkaita. Aviomies ja minä sen sijaan asumme vuokratussa kolmen huoneen paritaloasunnossa, joten emme todellakaan ole niin varakkaita, pugreverywhere-nimimerkkiä käyttävä nainen kertoo.

– En tiennyt sitä silloin, mutta se viinilasi oli aika kallis. Tänä aamuna appiukkoni lähetti minulle sähköpostia sanoen, että voin siirtää 156 puntaa hänelle tai ostaa lasin netistä. Hän liitti mukaan jopa linkin ja heidän osoitteensa, jos en vaikka tietäisi sitä jo tähän mennessä, hämmentynyt nainen kirjoittaa.

"Aluksi ajattelin, että se oli vitsi..."

Nainen kertoo olevansa viestistä hyvin ihmeissään.

– Aluksi ajattelin, että se oli vitsi, mutta sitten tajusin, ettei näillä ihmisillä ole huumorintajua, joten he selvästikin olettavat minun maksavan heille niin nopeasti kuin mahdollista. En ole kertonut vielä aviomiehelleni. Olen hyvin shokissa tästä, sillä he eivät ole tunnetusti saitoja.

Nainen kyselee muilta Mumsnet-käyttäjiltä, olisiko kohtuutonta olla maksamatta.

– Minua houkuttelee ostaa 20 punnan lasi Amazonista, hän sanoo.

"Onko se päällystetty timanteilla?"

Kysymykseen on tullut jo tuhat kommenttia. Useat kommentoijat ovat hämmästelleet tapahtunutta ja todenneet appivanhempien olevan tilanteessa kohtuuttomia. Etenkin se, että he ovat aluksi esittäneet, ettei lasin rikkoutuminen ollut iso juttu, ihmetytti monia. Useat kommentoijat olivat myös ehdottomasti sitä mieltä, että naisen tulisi antaa aviomiehensä hoitaa ongelma vanhempiensa kanssa.

– Onko se päällystetty timanteilla? Kuulostaa älyttömältä summalta yhdestä viinilasista, äimisteli yksi käyttäjistä.

Moni kehotti maksamaan lasin, mutta kieltäytymään jatkossa vierailuista vedoten varattomuuteen.

– Hänellä on rahaa kalliisiin laseihin, mutta ei tyyliä niiden seuraksi, totesi yksi käyttäjä appiukosta.

– Joskus tämä on juuri se syy, miksi hyvin varakkaat ihmiset ovat hyvin varakkaita. Moni ei esittäisi tätä vaatimusta, huomautti toinen.

Joidenkin mielestä nainen tosin itse oli käyttäytynyt huonosti, kun ei jo alunperin tarjoutunut maksamaan rikkomaansa lasia.

Aiemmin Mumsnet-palstalla on muun muassa äimistelty hääparin kohtuutonta vaatimusta.

Lähteet: Independent, Mumsnet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja