Mainos

Nainen rakastui "Porschella" ajaneeseen mieheen – ero tuli, kun totuus paljastui

Eräs kiinalaismies vapautettiin parisuhdemarkkinoille, kun hänen tyttöystävänsä sai kuulla, ettei tämän Porsche ollutkaan aito.

Valehteleminen ei ole koskaan hyvästä ja erityisesti parisuhteessa sillä voi olla tuhoisia seurauksia. Tämän sai tuntea nahoissaan eräs kiinalaismies, joka yritti tehdä naiseen vaikutuksen autollaan. Ja tavallaan onnistuikin.

Porsche Macanilta ulkoisesti näyttävä auto teki tehtävänsä nimittäin siinä määrin hyvin, että naisen kerrotaan rakastuneen mieheen heti tämän auton nähtyään. Nainen ryhtyi rehvastelemaan uuden poikaystävänsä autolla kavereilleen ja lähetti näille siitä lukuisia kuvia.

Kavereiden joukossa oli kuitenkin joku, joka tiesi autoista enemmän kuin nainen itse. Kuvissa ei nimittäin ollut Porschen Macan-katumaasturi, vaan ainoastaan sellaiseksi naamioitu, tunnetun kopiovalmistaja Zotyen vuonna 2016 esitelty SR9.

Vaikka auton takaloosterissa komeili Porsche-teksti samaan malliin kuin aidoissakin, luki saksalaismerkin logoa muistuttavissa laatoissa jotain ihan muuta.

Voit katsoa kuvat autosta täältä.

Lähde: DriveTribe

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.