Mainos

Nainen raivostui "idiootin" personal trainerin törkeästä kommentista – paljastui, ettei ollut ainoa uhri

Brittinainen raivostui entisen personal trainerinsa kommentista.

Englantilainen Kayleigh Boase, 24, julkaisi hiljattain Snapchattissa kuvan rennon peiliselfien itsestään. Yllään hänellä oli kuvassa toppi ja rennot olohousut.

Boase kuitenkin kiinnitti kuvallaan entisen personal trainerinsa, Jowan Townsend-Trahairin, huomion myöhemmin samana päivänä.

"Tuo vatsa", mies kommentoi kuvaa.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Boase sivuutti kommentin vain itkunauruhymiöin, mutta mies jatkoi vielä keskustelua kysyen, vieläkö nainen treenasi. Nainen totesi kuntoilun jääneen viime aikoina vähemmälle.

"Olit ennen niin seksikäs. Häpeä, Kayleigh, personal trainer vastasi tähän.

Miehen kommentti ei suinkaan saanut Boasea itkun partaalle, vaan oikeutetusti raivostutti hänet. Niinpä nainen jakoi kuvakaappauksen keskustelusta Facebookiin.

"Tällaiset idiootit aiheuttavat ihmisille syömishäiriöitä. Vain epävarma mies yrittäisi väheksyä naista näin. Joten haista hitto, olen onnellinen, vain sillä on väliä", Boase kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lukuisat ihmiset kommentoivat päivitykseen osoittaen tukensa Boaselle. Kävi myös ilmi, ettei personal trainerin käytös ollut miehelle epätyypillistä.

– Hauskaa, että näin kävi hänelle. Muutamaa kuukautta sitten hän viestitteli rouvalleni kysellen, miksi hän on kanssani ja sanoen, että hän on ollian hyvä minulle, paljasti Jack Robinson -niminen mies.

Ja kun Boasen päivityksestä uutisoitiin Cornwall Live -sivustolle, paikallinen nainen, Kell Johnson, otti yhteyttä sivustoon ja keroi itsekin saaneensa samaiselta personal trainerilta järkyttäviä haukkumaviestejä erottuaan miehen ystävästä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Personal trainer itse ei häpeä käytöstään.

– Rakastan huomiota, mies kirjoitti Facebookissa.

Mies tosin kertoo pyytäneensä Boaselta anteeksi.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.