Lea otti liikuttavan kuvan pariskunnasta kynsisalongissa: "Sellaista rakkautta ja tukea, jota itse tarvitsen"

Kalifornialainen nainen todisti kynsisalongissa koskettavaa näkyä.

Kalifornialainen Lea Adame, 19, oli laitattamassa kynsiään paikallisessa kynsisalongissa Orangen piirikunnassa, kun hän sattui vahingossa kuulemaan suloisen keskustelun. Adame nosti katseensa ja näki edessään ihastuttavan näyn.

Adame ymmärsi viereisen manikyristin tapaavan juuri ensi kertaa poikansa tyttöystävää, jonka kynsiä hän tapaamisen yhteydessä laittoi kuntoon. Mutta mitä teki poikaystävä samalla?

"Tyyppi kynsisalongissa syöttää tyttöystävälleen kananuggetteja samalla, kun tämä laitattaa kynsiään. Se on sellaista rakkautta ja tukea, jota itse tarvitsen", Adame twiittasi ansaiten kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Adame myös twiittasi tilanteesta nappaamaansa kuvan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se oli niin suloista... Hän (mies) on todella pitämisen arvoinen, Adame kertoi Buzzfeedille ajatuksiaan.

– Kuka mies suostuisi tulemaan kynsisalonkiin tyttönsä kanssa, saati sitten syöttäisi häntä samalla? Adame kyselee.

Myös Twitter-kansa ihastui poikaystävän eleeseen. Vaikka joidenkin mielestä nuggettien syöttäminen meni liiallisuuksiin, moni osasi arvostaa ajattelevaista tekoa.

"Älä yritä tulla elämääni ilman tällaista rakkautta." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kynsisalongin työntekijä vahvisti Buzzfeedille, että kyseinen manikyristi oli nimeltään Molly, ja hän todella oli tavannut ensikertaa poikansa tyttöystävän.

Tyttöystävä paljastui lopulta 23-vuotiaaksi Aubrey Yipiksi ja tämän kehuja kerännyt poikaystävä 25-vuotiaaksi Sam Huynhiksi. Yip kertoi Buzzfeedille, että heidän somekuuluisuutensa on "hauskaa". Pari on seurustellut pari kuukautta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat