Nainen raiskattiin törkeästi Tampereen asematunnelissa

Nuori nainen raiskattiin törkeästi Tampereen keskustassa sijaitsevassa asematunnelissa Itsenäisyydenkadulla lauantain vastaisena yönä, kertoo Aamulehti. Raiskaus tapahtui noin kahden aikaan aamulla.

Poliisin mukaan tapauksella saattaa olla silminnäkijöitä. Aivan keskustassa sijaitsevan asematunnelin toisella puolella oli samaan aikaan muita kulkijoita.

24-vuotias tamperelaisnainen oli kävellyt keskustasta Tammelan suuntaan. Rautatienkadulla Alepupin kohdalta seuraan oli lyöttäytynyt tuntematon mies. Naista seurannut mies kävi tunnelissa uhriin käsiksi takaapäin ja raiskasi hänet.

Uhrin mukaan tilanne oli ohi minuutissa. Raiskaaja pakeni juosten Tammelan suuntaan ja kääntyi Aamulehden mukaan Murtokadulta lähtevää kevyen liikenteen väylää pitkin takaisin rautatiealueelle.

Raiskaaja on noin 25-vuotias ja 180 senttiä pitkä. Hänellä on kiharat mustat hiukset, vaaleahko iho ja huomattavan iso nenä. Huonosti suomea puhuneella miehellä oli yllään tumma nahkatakki.

Poliisi kaipaa havaintoja tekijästä ja tapahtuneesta. Tiedot voi ilmoittaa Tampereen poliisille numeroon 071 8745 800 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet@tampere.poliisi.fi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat