Nainen pidätettiin liittyen Robert De Niron tyttärenpojan epäiltyyn yliannostuskuolemaan

Näyttelijä Robert De Niron tyttärenpoika Leandro De Niro Rodriguez löydettiin kuolleena 2. heinäkuuta.

Näyttelijä Robert De Niron tyttärenpoika Leandro De Niro Rodriguez, 19, löytyi kuolleena 2. heinäkuuta newyorkilaisesta asunnosta. Poliisi tutkii hänen kuolinsyytään yliannostuksena. Virallista kuolinsyytä ei ole paljastettu, mutta lähteiden mukaan NYPD:n huumeosasto on alkanut tutkia tapausta.

Leandron äiti Drena De Niro on jakanut pojastaan kuvia Instagramiin. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nyt Percocet Princess -nimellä tunnettu huumekauppias on pidätetty kuolemaan liittyen. Lainvalvontalähteiden mukaan hänen väitetään myyneen Leandrolle huumeita ennen tämän löytymistä kuolleena. 

Nainen pidätettiin torstaina 13. heinäkuuta. Häntä syytetään huumausaineiden levittämisestä, ja hänen odotetaan saapuvan Manhattanin liittovaltion oikeuteen perjantaina.

Poliisi on alusta alkaen tutkinut Leandron kuolemaa mahdollisena yliannostuksena, kun teini-ikäisen ruumiin läheltä löydettiin valkoista jauhemaista ainetta ja huumetarvikkeita.

Leandron äiti Drena De Niro on Robertin vanhin tytär hänen entisen vaimonsa Diahnne Abbottin kanssa.

Drena on aiemmin paljastanut uskovansa, että hänen poikansa kuoli otettuaan fentanyylipillereitä. Hän väitti, että henkilö, joka myi turmeltuneita huumeita teini-ikäiselle, teki sen tietoisesti.

– Joku myi hänelle fentanyylillä terästettyjä pillereitä, joiden tiesivät olevan terästettyjä, mutta silti myi niitä hänelle. Joten kaikille näille ihmisille, jotka edelleen myyvät ja ostavat tätä sontaa, niin poikani on ikuisesti poissa, hän kirjoitti Instagramissa vastauksena kommenttiin, jossa kysyttiin hänen poikansa kuoleman syytä.

NYPD:n poliisipäällikkö James Essig kertoi toimittajille kesäkuussa, että fentanyyliä on nyt todennäköisesti 98 prosentissa huumeista New Yorkissa.

Leandron hautajaiset pidettiin 8. heinäkuuta Frank E. Campbellin hautajaiskappelissa Upper East Siden alueella New Yorkissa. Samassa paikassa on pidetty muiden muassa näyttelijä Heath Ledgerin ja muusikko Jonh Lennonin  hautajaiset. 

Lue myös:

    Uusimmat