Nainen otti salakuvia "uskomattoman komeasta" miehestä – koki todellisen yllätyksen saatuaan selville, kuka tämä oli

Kun amerikkalaisnainen näki metrossa jäätävän komean miehen, hän ei malttanut olla ottamatta tästä kuvia. Hän ei kuitenkaan ollut ainoa salakuvaaja.

Yllä olevalla videolla näytetään, millaista olisi, jos Tinder-keskusteluja voisi käydä kasvotusten.

Newyorkilainen Loiba oli menossa E-junalla Manhattanille, kun hän huomasi metrossa istuvan "uskomattoman komean" miehen, joka istui häntä vastapäätä, kertoo Buzzfeed.

Loiba kertoi Buzzfeedille pitäneensä miestä heti mallina. Nainen myöntää tuijottaneensa komistusta avoimesti, mutta ei vain tämän komean ulkonäön vuoksi, vaan myös siksi, että tämä näytti Loiban mielestä häiritsevän tutulta.

– Yritin hoksata, kuka hän oli.

Niinpä Loiba otti omasta mielestään hienotunteisesti kuvia miehestä, jotta voisi jatkaa pohdintaansa myöhemmin.

Mies oli todella malli

Facebookia myöhemmin selailtuaan hänen silmiinsä osui tuo sama mies, ja vihdoin hän keksi, kuka hän oli. Mies oli Huippumalli haussa -sarjan voittaja kaudelta 22, Nyle DiMarco. Loiba muisti jopa katsoneensa kyseistä kautta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Voidakseen olla varma havainnostaan Loiba julkaisi ottamansa kuvat miehen fanisivuilla Facebookissa.

– Jos tämä olet sinä, olet hyvin komea luonnossa, nainen kirjoitti kuvien yhteyteen.

Yllätys vastineeksi

Naisen yllätykseksi mies vastasi ja tunnusti olevansa kuvassa, mutta julkaisi vastineeksi myös kuvia naisesta itsestään. DiMarco oli nimittäin huomannut naisen "hienotunteisen" salakuvauksen, vaikka tämä luuli kuvanneensa vaivihkaa.

– Tiesin, että otit kuvia minusta. Kiitos, DiMarco kirjoitti takaisin, ja jakoi keskustelun kuvineen Twitterissä. Twiitillä on jo noin 170 000 tykkäystä, ja se sai monet repeilemään tapaukselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarkat "kuuron silmät"

Kuuro DiMarco kertoi Buzzfeedille omaavansa tarkat "kuuron silmät", ja huomaavansa helposti häntä kuvaavat kamerat. Mies toivoo vain, että olisi ottanut Loiban kanssa yhteiskuvan metrossa.

Loiba kertoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, että mies otti hänestäkin kuvan.


Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat