Nainen osti verkkokaupasta ”uuden” haalarin – huomasi asua sovitettuaan etovan yllätyksen

Kuluttajan muistisäännöt verkkokaupassa 2:15
Mitä pitää muistaa, kun tekee kauppoja verkossa? Haastattelussa Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimies Kristiina Vainio.

Brittinainen kertoo tilanneensa ASOS-verkkokaupasta alennuksessa olleen jumpsuit-haalarin. Kokeiltuaan sitä päälleen hän huomasi asun haaroissa jotain, mikä sai hänet voimaan pahoin.

Uusina ostettujen vaatteiden odottaa olevan käyttämättömiä ja puhtaita olivat ne sitten alennuksessa tai normaalihintaisia. Osa pesee vaatteet ennen käyttöönottoa kemikaalien ja pöpöjen vuoksi, mutta sen ei pitäisi olla välttämättömyys.

Cheltenhamissa asuvan Roxy Williamsin, 36, tapauksessa uusi vaate olisi tarvinnut melkoista hinkkausta vedellä ja saippualla. Brittinainen kertoo Twitterissä löytäneensä ASOS-verkkokaupasta ostamansa uuden jumpsuit-haalarin haaroista kuivunutta kuukautisverta, joka ei ollut hänen.

Jos twiitti ei nät, voit avata sen tästä.

Huomasi veren vasta sovituksen jälkeen

Ikään kuin tämä ei olisi vielä ollut riittävän etovaa, Roxy kertoo The Sunille huomanneensa veritahran vasta vedettyään haalarit jalkaansa.

– En ajatellut, että minun pitäisi tarkistaa ne ensin ruumiinnesteiden varalta, joten pistin ne aamulla päälleni aikomuksenani käyttää niitä töissä sinä päivänä.

Avoselkäinen haalari kuitenkin vaati alleen toisen paidan. Kun Roxy riisui asuaan, hän huomasi haarojen nurjalla puolella olevan veritahran. Aluksi nainen ajatteli kuukautistensa alkaneen etuajassa, mutta pian hän ymmärsi tahran olevan jonkun toisen naisen kuivunutta kuukautisverta.

Kuvottava yllätys uudessa vaatteessa sai Roxyn voimaan ”psyykkisesti pahoin”.

Verkkokauppa lupasi rahat takaisin

Roxy kertoo käyneensä asiasta keskusteluja ASOS-verkkokaupan kanssa, mutta luonnehtii yhteydenpitoa haastavaksi. Asiakaspalvelusta Roxylle on joka tapauksessa kerrottu, että hän saa rahansa takaisin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen verkkokaupasta ostettu tuote, jonka ostaja on huomannut tilauksen saavuttua käytetyksi. Kerroimme aiemmin, miten Amazonista tilatun ”uuden” vohveliraudan sisältä löytyi kuvottava yllätys.

Lue myös:

    Uusimmat