Mainos

Nainen myy neitsyyttään: "Teen sen, koska rakastan perhettäni"

CNN kertoo naisesta, joka meni bordelliin myymään jotain erittäin kallisarvoista ja ainutkertaista.

Katherine Stone, 20, on yksi Nevadan pahamaineisen – mutta laillisen – bordellin uusista työntekijöistä. Stone, joka unelmoi lakimiehen ammatista, on tullut bordelliin myymään jotain, mitä muut työntekijät eivät voi tarjota; neitsyyttään.

Moni liittää neitsyyden menetyksen rakkauteen, ja tästä näkökulmasta Stonen päätöstä on vaikea ymmärtää. Nainen itse näkee päätöksensä kuitenkin yksinomaan rakkauden tekona.

Bordellinpitäjä vie puolet rahoista

Vuonna 2014 Stonen perheen koti Seattlessa tuhoutui tulipalossa. Koska perheellä ei ollut vakuutusta, Stonen ja tämän perheen oli pakko asua hiiltyneen kodin jäänteissä.

Eräänä päivänä nainen huomasi Facebookissa mainoksen nevadalaisbordellista ja ymmärsi saaneensa mahdollisuuden korjata perheensä tilanteen.

Nevada on Yhdysvaltojen osavaltioista ainoa, jossa prostituutio on laillista. Bordellikuningas Dennis Hof omistaa jopa seitsemän bordellia ja hänen puoleensa Stone kääntyikin viime vuonna. Hof kertoo saavansa 2–3 samanlaista pyyntöä viikoittain. Mies suostui myymään Stonen kertaluontoisen palvelun sillä ehdolla, että mies saa itse puolet korkeimmasta tarjouksesta. 

Pelastaakseen perheensä ja kotinsa Stone pakkasi laukkunsa ja lähti ensi kertaa kotoaan asuakseen yhdessä Hofin bordelleista. Stonen päätös on kuitenkin jakanut mielipiteitä. 

– Ihmiset sanovat, että se pitäisi tehdä rakkaudesta. Mutta jos asiaa ajattelee, minähän teen sen, koska rakastan perhettäni.

Työsuhde jatkuu neitsyyden mentyäkin

Tällä hetkellä korkein tarjous on yli 400 000 dollaria. Odottaessaan virallista päätöstä tarjouksen hyväksymisestä Stone on tehnyt pienempiä palveluksia "herrasmiehille".

Senkin jälkeen, kun neitsyys on myyty, Stone kertoo aikovansa jäädä töihin bordelliin vielä viideksi vuodeksi. Tienaamiensa rahojen avulla nainen aikoo mennä lakikouluun.

Myös Hofia on kritisoitu ammatistaan. Joidenkin mielestä mies käyttää hyväkseen pulassa olevia naisia. Miehen palveluksessa on tällä hetkellä yli 500 naista. Hof myöntää, että Stonen sopimus on kiistanalainen, mutta painottaa, että kyseessä on naisen oma valinta.

– Mielestäni se ei ole hyvä idea, että tyttö juo kuusi tequilashottia ja menettää neitsyytensä opiskelija-asuntolan kylpyhuoneen lattialla. Jos hän haluaa myydä sen, mielestäni se on hienoa.

Stone on samoilla linjoilla.

– Minulla on oikeus tehdä vartalollani, mitä haluan. Ja tässä taloustilanteessa, voiko minua siitä syyttää? 

Video: Mikä on yleisin ongelma seksissä?

2:27

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.