Nainen luuli, että hänen korvassaan oli vettä – karmaiseva totuus paljastui vasta lääkärissä: "Hän on onnekas ettei se purrut"

Kansas Cityssä nainen heräsi ajatellen, että hänellä oli vettä vasemmassa korvassaan, uutisoi The Guardian.

Susie Torres heräsi outo tunne korvassaan, luullen, että syynä on turvotus ja vesi. Totuuden paljastuessa nainen säikähti pahemman kerran.

Torres meni tarkistamaan korvansa lääkäriin, jossa assistentti katsoi korvaan ja juoksi ulos sanoen: "Haen lisää ihmisiä".

"Vesi" osoittautui erittäin myrkylliseksi ruskeaksi hämähäkiksi.

– Lääkäri tuli katsomaan korvaa ja sanoi, että minulla taitaa olla siellä hyönteinen, Torres sanoo.

Hyönteinen oli noin sentin kokoinen hämähäkki, joka saatiin ulos naisen korvasta. Hämähäkki ei purrut Torresia korvassa ollessaan, mikä oli onnenpotku.

Yhdysvaltojen tautien torjunta- ja ehkäisykeskusten (CDC) mukaan ruskeaksi erakoksi kutsuttua hämähäkkiä esiintyy yleensä Yhdysvaltain etelä- ja keskiosassa.

– Se ei pure ihmisiä ilman jonkinlaista vastapainetta, joka tulee esimerkiksi tahattoman kosketuksen kautta ja tarttuu hämähäkkiin, keskuksesta sanotaan.

– Ruskean hämähäkin myrkky voi aiheuttaa vakavan vaurion tuhoamalla ihokudoksen. Se vaatii aina ammatillista lääkärinhoitoa, joten hän on onnekas, ettei se purrut häntä, keskuksesta jatketaan.

Lue myös:

    Uusimmat