Nainen lähetti päivittäin tekstiviestejä kuolleen isänsä numeroon – sai yllättäen vastauksen: "Tänään sain merkin siitä, että kaikki on hyvin"

1:19
Opettaja kirjoitti lapsen todistukseen viestin "kutsu minut juhliisi, kun valmistut yliopistosta”. 21 vuotta myöhemmin kutsu saapui!

Vuosien ajan isänsä kuoleman jälkeen Chastity lähetti tälle tekstiviestejä. Neljän vuoden jälkeen hän sai yllättäen vastauksen.

Vuosien ajan isänsä kuoleman jälkeen Chastity Patterson toimi samoin. Hän lähetti viestin edesmenneen isänsä puhelinnumeroon, vaikka tiesi, ettei voisi saada vastausta. Vuonna 2019 Chastity sai kuitenkin yllättyä, kertoo Fox News.

Kertoi viesteissä elämästään

Chastity muisti edesmennyttä isähahmoaan viestillä joka päivä. Vaikka mies ei ollut Chastityn biologinen isä, hän piti tätä isänään eikä kyennyt unohtamaan tätä. Niinpä nainen viestitteli isänsä vanhaan numeroon päivittän.

Viesteissä Chastity toivotti esimerkiksi hyvää yötä ja huomenta. Isän kuolinpäivämäärää edeltävässä viestissään vuonna 2019 Chastity kertoi viestitse isälleen, että seuraava päivä tulisi olemaan vaikea. Samalla hän kertoi kuulumisia elämästään: kamppailustaan syövän kanssa, valmistuksestaan ja rakastumisestaan. Hän pyysi myös isältään anteeksi.

– Anteeksi, etten ollut paikalla, kun tarvitsit minua eniten, mutta jonain päivänä saamme vielä mahdollisuuden katsoa peliä, nainen kuvaili menneisiin tapahtumiin viitaten.

Chastity kirjoitti myös muun muassa pelkäävänsä avioitumista, koska "joudun kävelemään pitkän matkan alttarille yksin etkä ole siellä kertomassa, että kaikki menee hyvin". Nainen myös totesi isälleen, että "olisit niin ylpeä naisesta, joka minusta on tullut".


Jos julkaisu ei näy, katso ne täällä.

Viesteillä olikin vastaanottaja

Yllättäen isän numerosta saapui tällä kertaa vastaus. Chastity oli tietämättään lähettänyt viestin Brad-nimiselle miehelle. Mies kiitti viestissään Chastitya aamu- ja iltaviesteistä, joita on saanut.

– Nimeni on Brad, menetin tyttäreni auto-onnettomuudessa elokuussa 2014 ja viestisi ovat pitäneet minut elossa. Kun viestität minulle, tiedän, että se on viesti Jumalalta, uskonnollinen mies kirjoitti.

Brad kertoi nähneensä vuosien varrella Chastityn kasvavan ja kertoi myös halunneensa viestittää naiselle jo aiemmin.

– Mutta en halunnut murtaa sydäntäsi, Brad kirjoitti.

"Uskon, että isäsi olisi hyvin onnellinen..."

Brad kertoi toivovansa, että hänen tyttärensä olisi saanut kasvaa samanlaiseksi naiseksi kuin Chastity.

– Olen pahoillani, että sinun täytyy kokea tämä, mutta jos se yhtään helpottaa, olen hyvin ylpeä sinusta! Ps. Uskon, että isäsi olisi hyvin onnellinen, että hankit toisen koiran sen sijaan, että olisit hankkinut lapsia, Brad kirjoitti.

Chastity yllättyi viestistä, mutta hänen sydämensä ei murtunut. Sen sijaan hän jakoi keskustelun sosiaaliseen mediaan.

– Tänään sain merkin siitä, että kaikki on hyvin, ja voin antaa isän levätä, Chastity totesi.

"Rakasta ihmisiä, jotka sinulla nyt on"

Chastity huomauttaa, että oli kyllä vuosien varrella huomannut, että hänen viesteissään lukee "toimitettu". Hän ei silti tunne Bradia tai tiedä, miten kauan mies on saanut hänen viestinsä. Chastity muistuttaa, ettei ole yhtä oikeaa tapaa surra läheisen kuolemaa.

– Minulle tapa selvitä oli soittaa ja tekstata, muut kirjoittavat, käyvät haudalla, juovat tai panevat kuolleen kuvan sänkynsä viereen, jotta eivät tuntisi olevansa yksin, Chastity kirjoittaa.

Hän huomauttaa, että jokainen joutuu elämänsä aikana kohtaamaan surua ja tuskaa.

– Rakasta ihmisiä, jotka sinulla nyt on, ja kerro heille kaikki. Koska kun he ovat poissa, on liian myöhäistä pyytää anteeksi tai kertoa, mitä oikeasti tunnet, Chastity sanoo.

Lähteet: Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja