Mainos

Nainen kuuli, kun tuntematon mies retosteli pettämisellä junassa – paljasti petturin Twitterissä!

Petturimiestä etsitään kiivaasti sosiaalisessa mediassa.

Arkaluontoisista asioista puhuttaessa kannattaa muistaa, että jutut saattavat kiinnostaa myös ympärillä olevia ihmisiä – etenkin, jos olet päättänyt jakaa salaisuuksiasi paikassa, jossa kuka tahansa voi kuunnella. Kuten tässä tapauksessa, junassa.

Brittinainen Emily Shepherd, 23, oli nimittäin junassa matkalla Bournemouthista Manchesteriin, kun hän sattui kuulemaan Ben-nimisen miehen kehuvan parisuhteen ulkopuolisilla saavutuksillaan ystävilleen.

Shepherd ei suinkaan pitänyt kuulemaansa tietoa sisällään, vaan twiittasi sen, jotta mahdollinen tyttöystäväkin saisi kuulla rakkaansa salasuhteesta.

"Jos jollakulla on poikaystävä nimeltä Ben Bournemouth-Manchester-junassa juuri nyt, hän kertoi juuri ystävilleen pettävänsä sinua. Jätä hänet." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutkin Twitter-käyttäjät halusivat ilmeisesti löytää mysteeripettäjän, sillä Shepherdin twiittiä on uudelleentwiitattu yli 25 000 kertaa, ja tykkäyksiä sille on ropissut yli 65 000 kappaletta.

Tosin vaikka suurin osa twiittaajista ylisti Shepherdin yritystä käräyttää petturimies, jotkut syyttivät tätä juorukelloksi. Lisäksi moni huolestui junan muiden Ben-nimisten miesten parisuhteista.

"Toivon, ettei tuossa junassa ollut useampaa kuin yksi Ben, tai heitä on vastassa epäreilu kuulustelu, kun he pääsevät kotiin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Useat viattomat Benit päätyivät siviiliuhreiksi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minusta olet tehnyt oikein. Benin kaltaiset ihmiset tahrivat meidän muiden miesten maineen." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Pari päivää alkuperäisen twiittinsä jälkeen Shperherd twiittasi taas junasta kertoen, ettei Beniä ole vielä tunnistettu lukuisista hänen saamistaan yhteydenotoista huolimatta.

Lähde: Yahoo

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.