Mainos

Nainen joutui kamalaan tilanteeseen kesken kauppareissun – tuntematon kommentoi törkeästi: "Minä jäädyin"

Ilkeiden sanojen tai katseiden sijaan ulkonäöstään kritiikkiä saanut nainen kehottaa kaikkia ihmisiä kunnioittamaan toisiaan.

Miksi joidenkin ihmisten mielestä on täysin hyväksyttävää kritisoida muiden ihmisten vaatetusta ja vartaloita? Yksi tätä asiaa ihmettelevistä on kahden lapsen äiti Charlie Stevens, joka joutui erikoiseen tilanteeseen kesken tavallisen ostosreissun. 

Tuntemattoman ihmisen kritisoinnin kohteeksi joutunut Stevens ei tyytynyt sulattelemaan kohtaamista hiljaa mielessään, vaan päätti vastata kritisoijalleen, mutta samalla myös aivan kaikille vahvan Facebook-viestin avulla. 

"Olenko tyytyväinen siihen, miltä näytän? Kyllä!"

Päivityksessään nainen kertoo menneensä aamulla paikalliseen markettiin ostamaan pakettikortteja, kun yhtäkkiä hän huomasi noin viisikymppisen naisen tuijottavan häntä.

– Vihaan sitä, kun ihmiset tuijottavat, mutta en sanonut tai tehnyt mitään. Muutama minuutti myöhemmin hän tuli luokseni ja sanoi: ”Minusta vaatteesi ovat hieman liian pienet sinulle”, nainen kerto erikoisesta kohtaamisesta. 

Hämmentynyt nainen ei aluksi uskonut kuulleensa oikein, mutta pian tuntematon nainen jatkoi ja lisäsi, että Stevens oli hieman liian isokokoinen käyttääkseen tuon tyyppisiä vaatteita.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En tiennyt, mitä sanoa. Yleensä olen hyvä vastaamaan röyhkeille ihmisille, enkä koskaan ujostele sanoa, mitä mieleeni tulee. Mutta minä jäädyin. Jäädyin ja itkin, kahden lapsen äiti kertoo.

Tuntematon nainen lisäsi, ettei halunnut olla ilkeä, hän halusi vain neuvoa naista, ettei tämä käyttäisi vastaisuudessa yhtä epäsopivia vaatteita kuin ne, jotka hänellä oli sillä hetkellä päällään. Tämän sanottuaan Stevensin pukeutumista kommentoinut nainen käveli pois ja jätti jälkeensä keskellä käytävää itkeneen naisen, joka ei voinut tehdä muuta kuin ihmetellä, miten ihmiset voivat olla niin julmia.

– Ymmärränkö, että olen ylipainoinen? Kyllä. Haluaisinko olla pienempi? Kyllä. Mutta olenko tyytyväinen siihen, miltä näytän? Kyllä!!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että koskaan et voi tietää, mitä tuo ilkeiden kommenttiesi vastanottaja käy paraikaa läpi. Mitä jos yhdestä ilkeästä kommentistasi muodostuu se, joka saa hänet astumaan kuilun reunalta? Et voi tietää, ja juuri tästä syystä sinun tulisi olla kiltimpi – aivan kaikille. 

– En kirjoita tätä kerätäkseni sympatiaa, vaan muistuttaakseni ihmisiä olemaan mukavampia ja kunnioittamaan toisia. Pelkään tyttäreni puolesta, joka joutuu kasvamaan tässä maailmassa. Meidän täytyy toimia hyvinä esimerkkeinä lapsillemme, Stevens päättää.

Lähde: Independent

***

0:10

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.