Mainos

Nainen joi 40 olutta päivässä – kuvat paljastavat karun lopputuloksen

Beverley Pickorerista otetut kuvat ovat järkyttäneet maailmaa.

Beverley Pickorer alkoholisoitui 20-vuotiaana. Hänestä on tullut alkoholin haittojen esimerkki: naisesta otetut kuvat ovat järkyttäneet maailmaa.

Pickorer kuoli 36-vuotiaana vuonna 2014. Elämänsä viimeiset kuukaudet hän vietti sängyssä, sokeutuneena ja kykenemättömänä puhumaan. Puoliso Anthony Howard, 31, julkaisi Pickorerista saattohoidossa otettuja kuvia, koska toivoi siten voivansa auttaa muita.

Pickorer on kuvissa vasta 35-vuotias. Hänellä oli vakava maksakirroosi; lisäksi hän kärsi epileptisistä kohtauksista, ja hänen hampaansa putosivat. Nainen myös näytti paljon ikäistään vanhemmalta. 

Howard kertoo turtuneensa kumppaninsa juomatapoihin. Pahimmillaan Pickorer joi aamuisin jopa 24 tölkkiä lager-olutta ja siideripullollisen; tämän jälkeen hän meni baariin, jossa hän joi jopa 16 tölkkiä olutta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Hän on nuorin ihminen tässä hoitolaitoksessa. Hän voi nykyisin ainoastaan maata sängyssä. Henkilökunta käy kääntämässä häntä parin tunnin välein, Howard kuvasi kumppaninsa tilannetta vuonna 2014.

– Oli sydäntäsärkevää katsoa, kun hän joi itsensä hengiltä. Hän lupasi lopettaa, muttei koskaan tehnyt sitä. Beverley oli liian nuori kuolemaan. Haluan varoittaa kaikkia siitä, miten vaarallista juominen voi olla, Pickorerin Marie-täti totesi vuonna 2015.

Vakavaa asiaa alkoholiongelmasta:

12:07

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.